A Class FM műsorvezetője elfogadta a Földművelésügyi Minisztérium megkeresését, így közel egy éven át, havi nettó 350 ezret keres mellékesen.

Rákóczi Ferenc állami melót kapott, így a műsorvezető szép summával egészítheti ki a rádiótól kapott fizetését. Cége már le is szerződött a kormány Földművelésügyi Minisztériumával, aminek értelmében tíz hónapon keresztül, havi nettó 350 ezer forint díjazásban részesül. A feladata pedig nem más, mint hogy reggeli műsorában népszerűsítse a termelői piacokat és a nemzeti parkokat. Ezen kívül alkalmanként 300 ezerért vezet műsort a tárca rendezvényein, 80 ezerért pedig megadott témában és oktatási anyag alapján tart előadásokat.

A Bors megkereste az ügyben Rákóczit is, aki elmondta, hogy a fenti értékek mellett amúgy is kiáll, ezért lehet, hogy a Minisztérium rá gondolt. "A Facebookomon és a rádióban is népszerűsítek nemzeti parkokat, piacokat és azt, hogy egyenek az emberek minél egészségesebb ételeket. Vannak ügyek, amik mellett amúgy is kiállok."

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
de utálom ezt a rákóciferit...anno munkát keresett a blahán,mindennap ott csövezett... felvitte az Isten a dolgát...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Főlökött
Már csak az a kérdés, kinek a kije...avagy milyen-kinek a lobbija volt.
Mivel nem a műsorának nívója miatti ténykedés, az biztos. De mindenki saját döntése...
ágimami
A helyében én is elfogadtam volna ezt a felkérést, még a feléért is népszerűsíteném a nemzeti parkokat és az egészségesebb ételeket!
Félreértés ne essen, egyáltalán nem vagyok irigy, csak ilyenkor sok minden eszembe jut...
KERKA
Az egészben az az érdekes, hogy egy műsorvezető azt olvassa be, amit megírnak neki.
Amúgy pedig havi 360 ezerért olyan tanulmányokat tudnék írni a homoki hangyák násztáncáról és vonulási irányukról, valamint a tarajos kékfoltos gőték előfordulási arányáról a hőmérséklet csökkenési arányáról a mészkőcseppek gömbölyödési növekedésével egyenes arányban. Amit csak akartok.
craven
de utálom ezt a rákóciferit...anno munkát keresett a blahán,mindennap ott csövezett... felvitte az Isten a dolgát...
Knapp75
Ha egyébként ingyen is kiáll ezekért az ügyekért, akkor most túl lett fizetve. :)
freemanpetya
@KERKA: a tarajos kékfoltos gőték tényleg érzékenyek a hőmérséklet változására, csakúgy mint a hüllők többsége és a mészkőcseppek gömbölyödési növekedése feltehetően egyenesen arányos a hőmérséklet csökkenésével...én azt ajánlom keresd meg az CIA központot Langley-ben, mert azt hiszem olyan dolgokra jöttél rá, amiket nem is szabadna tudnod...:)
KERKA
@freemanpetya: XD

Ki tudja, lehet, hogy én vagyok a Szkali ügynök???Bár ő FBI-os volt:)) Köszi a humort, nagyon jót mosolyogtam.
csa-csa
aki egy ilyen lehetőséget elutasít az vagy hülye, vagy curvára nincsenek anyagi gondjai!
m.macskosz
@csa-csa: Ma Magyarországon mindenkit meg lehet venni kilóra. A szegényt azért, mert élni akar és el akarja tartani a családját, a gazdagot meg azért, mert gerince sose volt, ezért aztán van az a pénz, amiért korpásodik a haja.
gödörben
@KERKA: Én is. Azért nem vagyunk ott, mert nem elég azt beolvasni amit elénk tesznek. Igaz nem is leszek milliomos a hasonszőrűek bőrén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.