Sebestyén Balázséknak nem tetszett Gombos Edina pucér fotója, aki mellett több kispapa is kiállt. Gombos Edina a Best Magazin hasábjain, férje biztatására vetkőzött le. – Fontosnak tartom, hogy a testükkel elégedetlen nők, kismamák lássák, megértsék, ez egy természetes változás, és nagy pocakkal, gyarapodó kilókkal is lehetünk igenis kívánatosak – mondta a magazinnak a TV2 műsorvezetője.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Ja hát ok és okozat összefügg aki vállalja a meztelenség bármi formáját az a kritikákkal is szembesülhet!
Most már várom a kispapák meztelen képeit! :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@m.macskosz: ma, 12:02
Nem is tudom. :-))
m.macskosz
@tivoli: Talán igen. Esetleg nem. Nem is tudom. Azt hiszem, mégis inkább nem. Vagy
varrólány
@Senara: 10.34 Az áldott állapot nem jöhetett volna létre ha nincs férfi , ezért is írtam a kispapákat !:-))
De az anyaság örömét egy csinos kismamaruhában is látni, de szíve joga mindenkinek mit akar hangsúlyozni anyaság címszó alatt!
papa.49
Mi mást lehet várni a három ,,véglénytől,, szerintem csupán önmagukat adták...
Egyébiránt meg a ,,kubai macsó,, hogyan egyezett bele mert eddig állítólag más rá se nézhetett a menyecskére, vagy elég vastag volt a boríték???
jolibaba
Csak tudnám mi a szép egy hatalmas, gömbölyödő hasban. A terhes nőről, -bárki bármit mond- ideális "akt fotó" nem létezik.
Knapp75
Szerintem szépek ezek a kismama képek, de vagy a párom pocakját bámulom otthon, vagy ismeretlenekre csodálkozom rá a távolból. Azt valahogy túl intimnek érezném, ha egy közeli ismerős (pl. kolléganő, rokon) képét tolnák elém...
Az valahogy "nem rám tartozik".
Nem hallottam Balázsék műsorát, nekik esetleg nem ilyesmi volt a problémájuk?

Hja, a terhességről eszembe jut, mennyire kívántam akkoriban a csokit és valójában annyira szolidáris voltam, hogy elkezdtem én is pocakot növeszteni! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.