Az Omega él. Az Omega zenéje pedig túl fogja élni a zenekar tagjait. Amit alkottak, az nagy tömegek kedvence lesz évtizedek múlva is. A zene szeretetét, a derűt, az alázatot, a pártatlanságot, az elfogadást, a zenéből fakadó örömérzést senki nem veheti el tőlünk. De ha valaki mégis megpróbálná elvenni, csak közvetetten teheti meg. De mi nem figyelünk rá. Felhangosítjuk a zenét! :)

Forrás: szeretem.net
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Anna Mária: Jeee, en ugyanezt fogom tenni, amikor augusztusban visszajovunk a szabirol! Teljesen uj szolgaltatast fogok bevezetni, mert nem birom a toketlenkedest hazeladas-fronton (ingatlanforgalom). Vegre a szakmamban dolgozhatok, es masnak is tudok munkat adni, hazfelujitasra, renovalasra...:o)) Tokbuli, nagy kihivas lesz!...:o)))
Anna Mária
@karma1: Nagyszerű! Gratula és kívánok sok sikert!
Én hozzátanultam gyorsan valamit az eredeti szakmámhoz, mert már nem utazom olyan könnyedén és szívesen, mint korábban - hja, lassanként kopik az ember csípője, mindenféle ízülete -, és megtanultam gyorsan még egy ritka nyelvet, hogy egy új, érdekes területtel foglalkozhassam.
karma1
@Anna Mária: Dehat ez SZUPER!! Gratulalok, ez nagyon klassz!
Rockxy
@Anna Mária: @karma1: Lám, mi lett a "szeretem az Omegát"-ból.
Vagy ből? :D
karma1
@Rockxy: Attol meg szerethetjuk az Omegat, akik pont olyan ven futyikbol allnak, mint amilyen oreg tyuxik mi vagyunk, hihi,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.