Az Óvszerkutató Intézet egyik kutatásában arra kereste a választ mekkora az európai férfiak átlag péniszmérete, és Európában mely nemzet férfia büszkélkedhetnek a legjobban méreteikkel. - A magyaroké mekkora?

Forrás: micsodano.hu
Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kanizsai
Minden óvszergyártónak van kutatóintézete, amely azt vizsgálja, hogy mekkora az akkora, vagyis mekkora óvszert gyártsanak egyes országokban. Ebből következően logikus az európai országok méret szerinti listája, hiszen ebből az is látszik, hogy a franciáknak és a magyaroknak átlagban jóval hosszabb gumit kell gyártani, mint például a görögöknek vagy a briteknek.
Zwei
@KzS:D
én, csak a saját gatyámban kutatok e témában:)))
kanizsai
Van, akinek a méret a lényeg és van, akinek nem. Ainek önértékelési zavara van, az gyakran a farkára (mellére) vetíti ki. Aki nem tud békében élni a saját testével, szabassa át magát, vagy várjon a következő inkarnációra. Ha bálna lesz, jól jár...
Hoppare
@Evikati: Ez nagyon komoly volt Kati :)))))

őőő nem volt már valami ilyesmi "hír" pár hete?
Evikati
@Hoppare: Dehogynem, erre utaltam is valahol fent.
menasagh
Azért a méret és a minőség között van valami kapcsolat :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.