Magyarország - Nyoma vész a befizetendő általános forgalmi adó negyedének itthon - írta a Magyar Nemzet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
A magas forgalmi adót naná, hogy elcsalják. Arra van kitalálva, hogy a tűz közelében lévők illegális jövedelemre tehessenek szert.
nyanya001
Nagy bajban Magyarország - így látják az adószakértők .
Évente közel 200 milliárd euró áfától, az összes lehetséges áfabevétel közel hatodától esnek el az uniós tagállamok az áfacsalások miatt, Magyarország pedig minden negyedik áfaforinttól.
Az erre válaszul adott túlzott adminisztráció növelés azonban gátolja a gazdasági növekedést és csökkenti az adott ország vonzerejét - hívták fel a figyelmet a LeitnerLeitner szakértői, Hannes Gurtner és Jancsa-Pék Judit kedden, a XVII. Európai áfa konferencia alkalmából tartott sajtótájékoztatón Budapesten. Hannes Gurtner, a LeitnerLeitner vezető tanácsadója, az Európai Bizottság mellett működő áfaszakértői csoport tagja elmondta: a konferencián részt vevő 26 ország áfaszakértői arra keresték a választ, hogyan lehet hatékonyan fellépni az áfacsalások ellen.
www.napi.hu/ado/nagy_bajban_magyarorszag_igy_latjak_az_adoszakertok.597650.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.