Monte Carlo – Vajna Tímea Monte Carlóban, a Pretty You divatszalonban végül Zuhair Murad exkluzív ruhakölteményét választotta a csütörtök esti jótékonysági estre, ahol tavaly egy bőkezű adakozó 32 millió dollárral segítette az AIDS elleni harcot.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Csak 2 milliós ruha? Ennyit még Gáspár Győző is megengedhet magának Evelin esetében...:)))
www.nlcafe.hu/sztarok/20130614/gaspar-evelyn-nem-iszik-alkoholt-mert-mar-felnott-agyilag/
Mézike
Egy másik kommentelő hsz.-át másolom be.:-)

rodnagot
2015-05-22 17:44:34 #25
Ezekhez a Timikés cikkekhez nem szoktam hozzászólni, de most kivételt teszek. Látszik az érdektelenség irányában a hsz-ből is. Még hogy irigyek rá, meg kihasználják, hogy Vajnáné. Akkor amikor a nagyasszony Dubajozott, meg egy c..ány f..szát c.mizta nem volt ekkora az arca. Vagyis dehogynem, ez elképesztő milyen arca van, mekkora homloka, mintha Vajna v.laga ragadt volna rá. Nem tehet róla, de legalább a hajával csinálna valamit, előnyösebb arcformája lehetne. Miért kéne irigykedni?
Kap ilyen-olyan pozíciókat az öregtől, valami ékszerboltos, meg szépségkirálynő szervező, vagy mi a francok. Ez semmi, ezt nem Ő érte el, ez bónusz valamiért. Meg ő közgazdász? Melyik főiskolán, egyetemen végzett? Tudtommal még érettségizni sem tudott. El akarja hitetni, hogy külföldön csillog-villog, a kegyeit keresik a hírességek, azt teszi fel a képeket. Pedig ez egy kisebbségi érzés részéről, mert gondolja itt „hasra esünk” előtte, de ott kint lenézik, soha nem fogadják el, ismerik ezeket a fajtákat, soha egy híresség önmagáért szóba sem áll vele, elviselik, hogy a köpcös oldalán lóg, de
1magyar
Futja a segélyek elvételéből havi 28 ezerről 22 ezerre csökkentésből. Férj kormánybiztos vagy mi a fene a "gazdag" Mo-on.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.