A viselkedésünk árulja el leginkább a magyarságunkat, ha külföldön járunk – derült ki a Szallas.hu felméréséből. Minden harmadik embert ért már meglepetés amiatt, hogy egy idegen országban valaki megértette a magyarul elhangzott szavakat.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@Anna Mária: Ennél már csak az gázabb, amikor hazajön a nyugaton dolgozó magyar urlaub-ra és nagyképűsködik. Volt már ilyen kihagyhatatlan beszélgetésem. Ausztriában élt, dolgozott évtizedekig majd az ottani nyugdíjából jól él itthon. Meg akarta csináltatni a fogait magyarországon, de elvárta hogy a magyar TB állja a költségeket. Mondtam neki, hogy menjen vissza ausztriába és ott csináltassa meg az osztrák állam költségén a fogait. Felháborodott.
Anna Mária
@36: Hülyeséget mondtál.
Az osztrák biztosított nyugodtan megcsináltathatja a fogait Magyarországon, az osztrák biztosító a magyar tébének visszatéríti a költségeket, ugyanúgy, mintha az illető Ausztriában ment volna fogorvoshoz.
Csak a szokásos magyar irigység beszélt belőled és valszeg egyikőtöknek sem volt fogalma, hogyan működik az egészségbiztosítási rendszer.
36
@Anna Mária: Bocsánat. Hülyeséget mondtam.
36
@Anna Mária: Az irigységet viszont határozottan visszautasítom. Soha sem irigyeltem senkitől ha több van neki. A tudatlanságomat beismerem.
Anna Mária
@36: Jó, igazad van, az irigység nem jó semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.