Keserűséggel telt meg Pécsi Ildikó lelke. Bár nem vett részt fia keddi válóperes tárgyalásán, mégis érzékenyen érintették az ott elhangzott szavak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Valamivel többet tudok róluk de, hogy pontosan mi történt az utóbbi pár évben azt csak Ők tudják.
verum
Mint színésznőt elismerem, voltak jó szerepei.
Azonban, mint embert megvetem és rajongója sosem voltam. Mindegy, hogy mik az előzmények, a körülmények, az unokáját és a menyét ki akarja semmizni, mintha sosem lettek volna egy család. A fiacskája sem lehet különb.
Ezt teszi egy emberrel a vagyon, az ingatlan.
DogAdventures
Ügyel arra, hogy megszerezze azt, amit szeret, különben kénytelen lesz megszeretni azt, amit kap.
mariaberta
@szaboria1: Nem volt angyal, az igaz, de hozzá sem voltak túlságosan megértőek, mert tudomásom szerint elég komoly betegsége volt. Természetesen egy kívül álló nem tud mindenről, de azért legalább a- jelenleg egyetlen- unoka miatt megértőbbnek kellene lenni és nem hiszem, hogy ez a ház hiányzik Ildikó boldogságához. Tudom a nagyvonalúság ma már nem divat, de a családi "békesség" miatt lehetne gyakorolni.
És hát azért egy nagyszülő sem lehet ennyire anyagias. Jó neki, hogy nincsenek anyagi gondjai, de,de de szóval egy szikrányi nagyvonalúság nem ártana. Ez a privát véleményem, és ha már ennyire a nyilvánosság elé tárták a családi háborút, viseljék el az emberek különböző véleményét is. Ők akarták.
mariaberta
@verum: Lehet azt gondolja, magával fogja vinni a sírba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.