A sokáig csupán szóbeszéd szintjén emlegetett projekt, A függetlenség napja 2 körül végre valami mozgolódásról lehet beszámolni. Megérkezett az első promó plakát, és már a sztori is kezd körvonalazódni. A plakátnál érdemes hangsúlyozni, hogy csupán promóciós célokat szolgálnak, várhatóan messze nem ez lesz a végleges verzió majd. Az azonban már a promós plakátról is átjön, hogy nem gyenge támadást kell majd kicsiny bolygónknak, valamint lakosainak átvészelnie a Függetlenség napja folytatásában.

Forrás: mozimaniaapp.hu
Feltöltő: Mozi Mánia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mozi Mánia
@Manhattan: Kicsit eltvévesztetted az irányt, nem?
Nyuszicsibe
@Mozi Mánia: hagyjad már @Manhattan t,hirtelen nekem is a kormányplakátok jutottak eszembe... De most nem jól mutatna mint moziplakát,kék alapon fehér betűkkel: "Alig várom,hogy seggberughassam E.T.-t" ?!
Mozi Mánia
Lehet, hogy én vagyok korlátolt, de nekem egy amerikai film sehogy nem kapcsolható össze egy gusztustalannak mondható pólóval... Én értem, hogy most mindenki ezen lovagol, meg humoros ilyeneket készíteni, de egy hangyányit erőltetett már a dolog.
eugen4402
@Mozi Mánia: Kánikulával dúsított uborkaszezon, vészes hírszegénység, régi tünetek jelentkeznek ilyenkor nyáron. Remélem, jövő héten majd jönnek a "brit tudósok", akik meghökkentő tudományos sikereikkel igyekeznek felkorbácsolni az unatkozó olvasók lankadó érdeklődését. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.