Gombos Edina és családja úgy döntött, Amerikába költöznek. Eddig arról lehetett hallani, hogy a műsorvezető és férje legkisebb gyermekük keresztelőjére utazik csak ki, ám kiderült, ennél jóval hosszabb időre terveznek – írta a Best magazin.

Sok évig kacérkodtunk a gondolattal, hogy külföldön is kipróbáljuk magunkat, de csak mostanra vált minden ideálissá ahhoz, hogy belevágjunk életünk legnagyobb kalandjába. Miamit és környékét azért szerettük meg, mert sok mindenben hasonlít Havannára, ahol a férjem is született

- magyarázta döntését a TV2 képernyőse.

Gombos egyelőre főállású anyukaként fog dolgozni, de mint mondta: ha jön egy jó műsorötlet, a forgatásokra hazautazik.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Edina, ha lesz valami jo musorotlet itthon, azert csak tessek nyugodtan Miamiban maradni a becses seggen, merthogy tessek inkabb epitgetni a kinti karrierjet, es tessek meghagyni az itthonmaradottaknak a lehetoseget a feltoresre...

(Nagyon ugy nez ki, hogy a kubai szarmazasu ferjecske talal majd maganak valami huszadrangu, spanyolnyelvu adon valamilyen hirolvasoi allast - abbol azert szepen meg lehet elni! - tehat tessek epitgetni a karriert ottan,...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyuszicsibe
@volvós: Miami tele van nyugdíjassal, meg nincs ott semmi, csak a strandok. Na oda akkor költöznék, ha száműznek.
karma1
Kedves Edina, ha lesz valami jo musorotlet itthon, azert csak tessek nyugodtan Miamiban maradni a becses seggen, merthogy tessek inkabb epitgetni a kinti karrierjet, es tessek meghagyni az itthonmaradottaknak a lehetoseget a feltoresre...

(Nagyon ugy nez ki, hogy a kubai szarmazasu ferjecske talal majd maganak valami huszadrangu, spanyolnyelvu adon valamilyen hirolvasoi allast - abbol azert szepen meg lehet elni! - tehat tessek epitgetni a karriert ottan,...)
volvós
A kérdés : Kinek fog hiányozni ??? :-))
karma1
@Nyuszicsibe: Ja, hogy milyen igazad van, oda valoban a nyugdijasok mennek, elemedett korban es sok penzzel, de egy miamii jogsival 3 napnal tovabb nem vezethetnek peldaul New York allamban, mert Miamiban automatavaltos kocsikkal vizsgaznak a jogsiert, ami nem teljeserteku ott...Delutan 2-kor jon a menetrendszeru zaporeso, aztan este 5-ig levegot se lehet venni, es jobb, ha minden gyikkal megbaratkozol, mert azok legalabb eltuntetik a millio rovart, bogarat... Volt szerencsem meggyozodni errol szemelyesen...:o))
lópicigáspár
@Nyuszicsibe: Legalább nem lesznek nyelvi problémáik, hisz 98% spanyol anyanyelvű! :-)))
zöldszem
@karma1: "New York allamban, mert Miamiban automatavaltos kocsikkal vizsgaznak a jogsiert, ami nem teljeserteku ott.."
Ezt nem értem! Az biztos, ha másik államba költözik, minden iratát, rendszámát ki kell cserélnie. Szerinted, ha valaki New Yorkba nyaral egy hónapig, bérel egy autót akkor azt csak 3 napig vezetheti?:)))) Az államokban, csak a tehergépkocsik kézi váltósok.
Egyébként meg nem csak ők hagyják el az országot, hanem több 100 ezren. Nem értem miért gond, hogy épp hová mennek? Miamiban is vannak dolgozó emberek.
Nyuszicsibe
@lópicigáspár: segget nyalni bármilyen nyelven lehet...
karma1
@zöldszem: Nekem nem gond, hogy hova mennek, a fenti szabaly akkor lep eletbe a jogositvannyal kapcsolatban, ha egy miamii rendszamu autoval New York vagy New Jersey allamban cirkalsz, mert feltetelezik, hogy Miamiban tetted le a jogsidat, amivel az ilyen rendszamu AUTOMATAVALTOS kocsidat vezeted. A berelt autokra mas szabalyok ervenyesek, mert pl. ha Te mesz oda, Miaiban berelsz egy autot, amivel korbe akarod jarni az ALlamokat, akkor a Te magyar+ nemzetkozi jogsid lesz a mervado, ami TELJESERTEKU. A masik allamba valo koltozeskor ill. a jogsi atirasakor kerdezhetik, milyen autoval vizsgaztal, csak ennyi. (Ilyenkor mod van ra, hogy egy rovid probaval megmutasd, tudsz shiftes autot is vezetni. Ez a kinti neve a kezivaltosnak)
zöldszem
@karma1: Tisztában vagyok, a jogosítvány, a saját autó, a bérelt autó... az általad felsorolt dolgokkal. Lányom kint él már hosszabb ideje az államokban, ott születtek az unokáim is.
Ha Te így tudod ám legyen, nem vitatkozom. Csak még egy dolog, az államokban minden személyautó automata váltós, a tehergépkocsik viszont manuálisak.
karma1
@zöldszem: Bocsika, nem akartalak megbantani, ez csak igy volt par eve, azota lehet, hogy minden teljesen megvaltozott...:o)) Meg egyszer: nem akartalak megbantani, BOCSANAT!...
papa.49
Ezt ez a spiné már éppen harmadszor adja elő, és valamiért mindig itthon maradt, MIÉRT IS???))))))))))))))))))))))))))
zöldszem
@karma1: Jézusom, Karma, semmi gond, azt hiszed ezzel megbántottál. Ne butáskodj!, nincs miért bocsánatot kérned!!
karma1
@papa.49: Nem birja a szunyogokat meg a krokodilokat,... Mert arra nem is merek gondolni, hogy az ottani TV allomasok nem kapkodnak ertuk ket kezzel, meses gazsival...:o((((
karma1
@zöldszem: Huu, most megnyugodtam, mert nem igazan akarnalak elvesziteni...:o)) Olyan klasszakat irsz, olyan jo olvasni a hsz-idet,... Koszi...(Majd update-elem magam, mert ez par eve volt igaz...Szoval ezert tudod, hogy VALOBAN a nyugdijasok orszaga Miami?...:o))
papa.49
@karma1: Valószínű hogy ott a kis röhögcsélő luvnya nem fér be még a lakóparki tévébe se, a styuvi párjáról meg már nem is szólva, nem kapkodnak utánuk, hát van ilyen)))))))))
zöldszem
@karma1: Persze! Keresd a pénzt New York-ba, éld a nyugdíjas éveidet Miamiba! Azt hiszem valahogy így mondták a gyerekek. Azért vannak ott ismerősök, akik dolgoznak(kert ápolás, betegápolás...) Hotelek, szállodák, ahol aktív korú emberek dolgoznak. Voltam már ott.
karma1
@papa.49: Na, nagy valoszinuseggel itt van az eb elhantolva,... Az ilyenekbol - aki mar itthon se nagyon kell - 12 egy tucat, Hudsont lehet veluk rekeszteni...
DR Eric CARTMEN
Hát ez tragédia !! (egyébként kijaf@szom az a Gombos Edina ???)
nemkati
@DR Eric CARTMEN: Hát az, akit itthon alig ismernek, de Miamiban imádni fogják! :DDDD
verőce21
@karma1: (10:55) A krokodilokat a mellékutcákban kifelejtetted!
papa.49
Remélem MÁR ÖRÖKRE))))))))))))))))))))))))
karma1
@verőce21: Nem en, te, ne kekeckedj!!!...:o)) olvasd csak el 11.43-at!!! Ki lehet boviteni Zoldszem tajekoztatasat a krokikkal,... (Csak meg ne hallja a vezir, mert akkor behozat par krokodilust, es annyi a nyugdijasoknak!!!...:o((((
karma1
@verőce21: Voltam ott ket hetre latogatoban, tunderi paranyi gyikocskak szaladgaltak BELUL a fedett teraszon, a haziak direkt orultek nekik, mert megettek az osszes legyet, merges pokot, moszkitot...Olyan szepek voltak, teljesen atlatszoak voltak, csak 3-4 centisek, de nagyon hatekonyak,...:o)))
Strong
...nesze...egy újabb csapás a magyar művészvilágra...:-)

Ha mégis visszajönnél, akkor azért hozz egy pólót, vagy hűtőmágnest ajándékba nekem :-)
verőce21
@karma1: (14:27) Ezeket szeretik ott a szomszédom lánya és unokái is. De a csili-vili strandoktól a 3.-4. párhuzamos utca házaiból, amik már lenyúlnak a mocsarakhoz, lehet látni a krokodilokat, amint ott úszkálnak, mint egy fatörzs.
A mellékutcákba simán feljönnek, néha-néha még a csili-vili sétálóutcákra is betévednek. Remélem, GE-nak is bemutatkozik majd néhány példány. :)

(Most már visszatértél újra a nomádélethez NZ-ra?)
jancsipapa
@papa.49: Igen . Már vagy háromszor végleg elköltözött . ( Valami kell ,ha már az sem elég ,hogy a gyerek egyedül ül a bilin ...)
karma1
@verőce21: Ja , de nem egeszen nomad, mert nem jurtank van, hanem hazunk, arammal, kalyhaval, par autoval, amin most sajna holanc van meg legalabb 3 napig, mert havazik - brrrr! - es persze internettel, hogy az unalmat eluzzem , ha tamadna...:o))

Na, GE majd magyarazhatja am a krokodiloknak, hogy en lenni magyar megelhetesi bevandorlo, nekem ferjem van elismert producer, en pedig varni sultgalamb meg sok lehetoseg, es te nem felni, krokodil, mert en nem esz meg,...:o))
karma1
@jancsipapa: Az semmi, hogy haromszor,... Nekem van olyan ismerosom, aki mar legalabb 10-szer leszokott vegleg a dohanyzasrol...:o))
verőce21
@zöldszem: (16:05) Lehet, hogy ilyen kicsi korában még én is megfognám, de amióta találkoztam vele, mindig krokodilokkal álmodom.
verőce21
@karma1: (16:00) És főleg, még tovább akarok tanulni! :)
karma1
@verőce21: Ettel krokihust? Mert pl. Ausztraliaban jelen van az etlapon...
karma1
@verőce21: De remelem, nem a kroki-idomitast???...:o))
Szeparepa
Az értelmes emberek hosszú sorokban hagyják el az országot... 5 év orbáni tatárjárás eredménye, 1000 évnyi történelmünk LEGNAGYOBB EXODUSA... hogy 1 millió magyar menekült el az orbánviktatúra pusztítása fosztogatása és felháborító és undorító tahósága elől... az ország 5 éve élhetetlen pokol... sem 56-ban, sem a XX század elején nem emigrált ennyi magyar innen mint az orbánpokolban... ráadásul a magyar menekültek jó fele fiatal... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
keresztapa
@vizinyuszi: talált mint mindég most is PA - DÖ - DŐ xd.
karma1
@verőce21: Bocs, tul keso - vagy koran? - van itt, hajnali 2.25...:o(( muszaj bevonulnom az agyba, meg nem alltam at, meg az otthoni rend szerint font lennek, de azert aludnom is kene, a fenebe is... Hetfoig majd csak kitalalom, hogy mi van most? Sajna, az evszakvaltasra piszok gyorsan rajottem, merthogy hideg van...:o(( Na szia, ...jo napot Neked, nekem meg joccakat...:o((
verőce21
@karma1: "Jóccakát!"

Én most éppen a számítógépeinket szerelgetem, ha hiszed, ha nem, ebben a hőségben 5 db rohadt meg, ill. adta be a kulcsot. Van amit még helyre lehetett állítani, de a héten már vettem 2 db-ot, frissül a készlet. :)
karma1
@verőce21: Do'gozz csak rajta, bar a hetvegen nem igazan do'gozni koll, hanem hetvegelni, csaladi korben...
verőce21
@karma1: Nem sajnáltképpen írtam, és itt még messze a hétvége. Aludj jól!
karma1
@verőce21: Mar Nalatok pentek reggel vagy del van, nem? Ne idegoljee' ma'n, 3 napig nem tudtam, milyen nap van es hany ora, most meg mar a hetekkel is bajom lesz? Na , tenyleg megyek, mert mara eleg volt ennyi>...:o)) Joccakat megecce...:o))
verőce21
@karma1: Nyugdíjasként már a napokat sem tartod számon, csak az évszakokat?
karma1
@verőce21: Meg nem lehetek "nyogdijas", kurva fiatalka vagyok a 61 es fel evemmel,...:o((( Most csak szuneteloben vagyok a supermarketes melom es a vegre altalam csinalt belsoepiteszet kozott...:o)) Adtam magamnak max. 3 honap pihenot - azalatt rendbehozom a fajos vegtagjaimat, lehet, hogy a jobb kezemet meg is mutik, nagyon tre' (de Quervains syndrome), es az evszakokat erdemes csak eszben tartani, mert a tobbi lira,...:o((
karma1
@Horizont: Ja, tegnap kezdodott el, de neha elolvad, neha lefagy, viszont most ejszakatol nagyon eros havazas varhato mar 50 meterrel a tengerszint felett,...:o(( Es mi sokkal magasabban vagyunk, tehat er bennunket... Mi meg egy hegyen lakunk,...Es en nem erdemlem meg a mosolypofit a havazashoz, inkabb el vagyok szontyolodva a 35 fok meleg utan...:o((( Na pusssz, megyek a csicsoba, Neked is szepjoccakat, Baratnem!...:o))
verőce21
@karma1: Én pedig kezdem belátni, hogy a légkondícionált irodákat nem a dolgozók miatt, hanem a számítógépek miatt létesítik! :)
karma1
@Horizont: Inkabb s@ggfagylalos... Kulonben maximalisan igazad van, tenyleg hulyen neztem ki rovidujju egyszal trikoban, vekony selyemgatyaban, minusz 5 fokban...:o))
karma1
@verőce21: Na, ezt nem hiszem, hogy nem tudtad! Meg jobb helyeken a paratartalmat is szabalyozzak, mert a nedves levego sem a laptop baratja - sajnos. (Ez meg itteni tapasztalat: nalunk un. dehumidifier van, ez kb. akkora, mint egy kis gazmelegito, van benne egy 12 literes muanyag tartaly, es egy elektromos kutyu kiszedi a levegobol a parat a tartalyba. Ha megtelik a muanyag pitli, lehet ujra kezdeni az akciot. Mi ketnaponta ontunk ki csak a haloszobakbol + a folyosokrol 10-12 liter vizet,...:o(((
karma1
@Horizont: Ja, Karacsonykor,... De koszi a biztatast,... MIndjart felteszem a Face-re a reggeli hoesest, de most egy par percre kisutott a lizi...
karma1
@Horizont: 16.53-ra: Dragam, koszi a hsz-edet, rohogessel kezdodott a napom!...:o))) Mekkora otlet!!! Hat ok aztan tenyleg gazdasagi menekultek! Nekik semmi sem volt eleg itthon, pedig nem kenyerre kellett nekik...!

Most majd azert kepzeld el, amint az Immigration Service-nel allnak sorba, a masfel kilonyi nyomtatvanyert (amit vegyunk minimum 5x, merthogy papa+mama es min. 3 gyerek, hiszen a "legkisebb" keresztelojere mentek ki eredetileg).

Na, most mi lesz, ha Barack Obama biztonsagos orszagnak nyilvanitja Magyarorszagot, es visszatoloncolja az egesz pereputtyot ide? Tokbuli!
mate03
@papa.49: Talán honvágya lehet?Vagy nem szeretne politikai menedékjogot kérni!
Feraj49
Csak nem a mingránsok elől menekül ? Vagy már "látja" az Iszlám háborút ?
papa.49
Szerki!!! Muszáj ezt a vigyorgó ,,fogpaszta reklámot a címlapon tartani, úgy is elment hála Istennek, le kéne már venni
verőce21
@karma1: (23:37) Igen jól mondod ezeket, mert két laptopunkban az esős napok előtti 84-92%-os relatív páratartalom és nedvesség hatására zárlatosodtak le a RAM-ok, és a HDD adta meg magát. Három asztali gépben a rossz gépház szellőzés és melegedés hatására az "északi hidak" zárlatosodtak, mentek tönkre. Lehetne javítani "felgolyózással", de közel annyiba kerülne mint egy új gép. Így az utóbbit választottam. o:(((
karma1
@verőce21: Csak legyel alapos a valogatasnal... Nem ket filler, sajna...:o((
verőce21
@karma1: (00:53) Az a baj, hogy nehéz ma jót választani, mindegyiknek van valami gyengéje. Én mindig a Dell gépeket részesítettem előnyben, mint általában a hivatalok, nagy strapabírás, hosszú élettartam, de ma már ezek sem azok.
karma1
@verőce21: Ja, a CSI-ban is Dell gepeket hasznalnak - legalabbis a filmen - a nyomozok, de Ujzelandon az autoszervizekben hasznaljak oket mindenhol... :o)
verőce21
@karma1: Szintén nem véletlenül használják!
Jól összerakott, masszív konstrukciók, még az is a bajuk, hogy túlságosan kompakt gépek még az asztaliak is, mint egy laptop. Szinte nem is bővíthetők, semmilyen irányban, néhány elemet kivéve, de azokat is csak speciális "Low profile" elemekkel. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.