Gombos Edina és családja úgy döntött, Amerikába költöznek. Eddig arról lehetett hallani, hogy a műsorvezető és férje legkisebb gyermekük keresztelőjére utazik csak ki, ám kiderült, ennél jóval hosszabb időre terveznek – írta a Best magazin.

Sok évig kacérkodtunk a gondolattal, hogy külföldön is kipróbáljuk magunkat, de csak mostanra vált minden ideálissá ahhoz, hogy belevágjunk életünk legnagyobb kalandjába. Miamit és környékét azért szerettük meg, mert sok mindenben hasonlít Havannára, ahol a férjem is született

- magyarázta döntését a TV2 képernyőse.

Gombos egyelőre főállású anyukaként fog dolgozni, de mint mondta: ha jön egy jó műsorötlet, a forgatásokra hazautazik.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Edina, ha lesz valami jo musorotlet itthon, azert csak tessek nyugodtan Miamiban maradni a becses seggen, merthogy tessek inkabb epitgetni a kinti karrierjet, es tessek meghagyni az itthonmaradottaknak a lehetoseget a feltoresre...

(Nagyon ugy nez ki, hogy a kubai szarmazasu ferjecske talal majd maganak valami huszadrangu, spanyolnyelvu adon valamilyen hirolvasoi allast - abbol azert szepen meg lehet elni! - tehat tessek epitgetni a karriert ottan,...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Szerki!!! Muszáj ezt a vigyorgó ,,fogpaszta reklámot a címlapon tartani, úgy is elment hála Istennek, le kéne már venni
verőce21
@karma1: (23:37) Igen jól mondod ezeket, mert két laptopunkban az esős napok előtti 84-92%-os relatív páratartalom és nedvesség hatására zárlatosodtak le a RAM-ok, és a HDD adta meg magát. Három asztali gépben a rossz gépház szellőzés és melegedés hatására az "északi hidak" zárlatosodtak, mentek tönkre. Lehetne javítani "felgolyózással", de közel annyiba kerülne mint egy új gép. Így az utóbbit választottam. o:(((
karma1
@verőce21: Csak legyel alapos a valogatasnal... Nem ket filler, sajna...:o((
verőce21
@karma1: (00:53) Az a baj, hogy nehéz ma jót választani, mindegyiknek van valami gyengéje. Én mindig a Dell gépeket részesítettem előnyben, mint általában a hivatalok, nagy strapabírás, hosszú élettartam, de ma már ezek sem azok.
karma1
@verőce21: Ja, a CSI-ban is Dell gepeket hasznalnak - legalabbis a filmen - a nyomozok, de Ujzelandon az autoszervizekben hasznaljak oket mindenhol... :o)
verőce21
@karma1: Szintén nem véletlenül használják!
Jól összerakott, masszív konstrukciók, még az is a bajuk, hogy túlságosan kompakt gépek még az asztaliak is, mint egy laptop. Szinte nem is bővíthetők, semmilyen irányban, néhány elemet kivéve, de azokat is csak speciális "Low profile" elemekkel. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.