Schobert Norbi Porsche Carrera S 911-es autója csúnyán összetört egy pénteki, fővárosi, XIII. kerületi karambolban.

Norbi a Borsnak részletesen elmesélte, hogyan élte át a karambolt:

A főúton haladtam a Porschémmal, amikor az idős férfi féktávolságon belül kikanyarodott elém, nem adta meg az elsőbbséget. Próbáltam elkerülni az ütközést, jobbra húztam a kormányt, de nem sikerült megúsznunk a balesetet. Szerencsére senki nem sérült meg. Az én autómon, úgy saccolom, körülbelül egymilliós, a másik kocsin három-négyszázezres kár keletkezett. Mindkettőnket megszondáztattak, egyikünk sem fogyasztott alkoholt. A bácsi egyébként nem ismeri el a hibáját, pedig egyértelmű, így a biztosító valószínűleg fizetni fog. Még soha nem karamboloztam, ez volt az első. Különben ezzel a Porschéval voltunk nászúton Rékával.

Összetört Schobert Norbi luxus Porschéja

Fotó: borsonline.hu

A szemtanúk szerint az idős úr utasát, tíz év körüli unokáját mentő vitte el és azt állítják, Norbi nagyon gyorsan hajtott.

Ez a szakasz nagyon veszélyes – mondja az egyik közelben lakó, és hozzáteszi: – Norbi rettentően gyorsan jött, ezért vehette észre túl későn a Porschét a kikanyarodó bácsi.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"A főúton haladtam a Porschémmal"
Belepusztultál volna, ha az interjú adáskor nem mondod az autód márkáját?
Majom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Rózsika Hatházi: Ismered a viccet, hogy kell a Trabiból Porschét csinálni, hát a pacák most a Porschéből csinálta azt)))))))
apoloes
@verőce21: Ilyen gyenge konstrukcio a porse? Megkoccol valamit es porratorik az oldala?
verőce21
@apoloes: (12:40) Akkor a héten már nem veszel többet, ugye?
Strong
@zöldszem: A főúton haladtam gépjárművemmel...:-) (így lett volna szerény)

..és aztán alatta a fénykép :-) (ami nem egy trabant)
JAJMÁR
Lehet, hogy a Norbi túl büszke, de neki van mire. Nem az én pénzemből vette a Porschét, és nem is abból fogja megcsináltatni. Ha túl gyorsan ment, akkor pedig fizet...
Nem kedvelem én ezt a házaspárt különösebben, de elismerem a teljesítményüket. Kitaláltak valamit, és bejött. Egyébként szoktam tornázni a Réka videójára, - de inkább próbálok - és határozottan állítom, hogy amit ez a nő elért, amögött kőkemény, irtózatosan nehéz munka van. Képesek voltak minderre üzletet és "karriert" építeni, de túl azon, hogy jókor voltak jó időben, ez nem máról holnapra jött össze nekik.

Néha kell egy-két pofon, ami a földön tartja az embert, a Norbinak is kijárt már ez -:)
Strong
@JAJMÁR: (persze -és nem lenézésből írtam)
Én is elismerem a Norbi teljesítményét. Réka ugyanakkor a mai napig egy ismeretlen személyi edző lenne. (persze nehéz munkával szerzett izmokkal)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.