Kiszáll a Heti Hetes csapatából Varnus Xavér – távozását maga jelentette be a Facebook-on, méghozzá nem is akárhogy. Az orgonaművész lendületből nekirongyolt kollégáinak, amikor azt írta:

Van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek személyes megítélésem szerint, amelyet még Gálvölgyi Jani humora sem volt képes ellensúlyozni.

Varnus szerint a Heti Hetes ez a "néhány szereplője" alkalmatlan az értelmes politikai vitákra:

Mindenkor vállaltam az értelmes vitákat, de a műsor egynémely szereplőjéből roppant részrehajlóan vakkantgató politikai indulat nem finom dolog.

Bejegyzése végén a távozó stábtag jelzi: reméli, hogy az RTL felülvizsgálja a szereplők névsorát:

Az RTL Klub nagy családját hosszú esztendők óta barátaimnak tartom, egynémely műsoruk (XXI. század) példaértékű, s az ő érdekükben remélem, hogy egy napon felülvizsgálják a mostani HH szereplők listáját.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
sajnos igaza van..

a testbeszéd sokat elárul... Varnus keményen állta a sarat, pedig próbálták alázni...percemberkék próbáltak egy igazi világfit lenyomni..

hááát ez nem ment...
Sztív a mostani részben alulmúlt minden létező szellemi toprongyot, Para-Kovács meg próbálkozik egy zsenivel szembe menni..az sem sikerült..

sajnálom, hogy elmegy, de megértem...

emelt fővel távozik, és ez nem váltható pénzre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reseva
Nem a műsor színvonala romlott, a környezet változott. Ezen már nem lehet nevetni. Ezért kénytelenek a résztvevők egymást cikizni, a külvilág helyett, amihez nincs mit hozzátenni.
Ezt a cikizést szerintem majdnem mindegyik kiválóan érti, és maga is jól tűri, frappánsan reagálnak egymásra. Xavér csak eddig bírta, bár eleinte úgy látszott, ő is érti és ügyesen is reagált, aztán hirtelen - én úgy láttam, a politikai nézetek ütközésénél - szakadt el a cérna. Sajnos, ez a jelenség manapság nem ritka.
mariaberta
@reseva: Mert nyilvánvalóvá vált, hogy fideszes, és nem érezte magát, jól a tőle eltérő érdekeltségű szereplők között.
De hát azt nem hiszem, hogy előzőleg nem nézett meg egy hh műsort sem, lehet azt hitte, hogy egy fecske mégis tud nyarat csinálni? /Bár valahol azt mondta azért vállalta a műsorban való részvételt,, mert "kell a pénz"./
Dr. Felipe
Nem fog hiányozni, Bajor Imre annál inkább hiányzik. Olyan így a műsor mint az F1 Senna nélkül volt Imola után.
Eriksson
Úgy gondolom, hogy a műsor szellemisége és a Xavér egyénisége semmiképpen sem kompatibilis. A művész úr egyszerűen nem való a HH-be.
reseva
@mariaberta: Hát igen.Túlértékelte önmagát. Amúgy tényleg értelmes, jó beszélőkéjű. Talán éppen ez vonzotta a nyilvános megszólalási lehetőséghez. De hát, a politikai elfogultság, .. Már mindent megmérgezett. A legszomorúbb csak az, hogy amíg mi egymás torkának ugrunk, azalatt mosolyogva kilopják alólunk az országot.
eugen4402
A műsor után másnap reggel fiam kérdezte tőlem, most ezek tényleg összebalhéztak, vagy csak a megszokott, megrendezett kirakatveszekedés lehetett a fiúk között. Nagyjából azt válaszoltam, amit @reseva tegnap reggeli kommentjében leírt. Tisztelem, becsülöm Xavért, elismerem emberi, művészi nagyságát, viszont az ezzel járó (jogos) érzékenysége nem teszi alkalmassá erre a műsorra (társaságra). Legalább is hosszabb távon nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.