Kiszáll a Heti Hetes csapatából Varnus Xavér – távozását maga jelentette be a Facebook-on, méghozzá nem is akárhogy. Az orgonaművész lendületből nekirongyolt kollégáinak, amikor azt írta:

Van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek személyes megítélésem szerint, amelyet még Gálvölgyi Jani humora sem volt képes ellensúlyozni.

Varnus szerint a Heti Hetes ez a "néhány szereplője" alkalmatlan az értelmes politikai vitákra:

Mindenkor vállaltam az értelmes vitákat, de a műsor egynémely szereplőjéből roppant részrehajlóan vakkantgató politikai indulat nem finom dolog.

Bejegyzése végén a távozó stábtag jelzi: reméli, hogy az RTL felülvizsgálja a szereplők névsorát:

Az RTL Klub nagy családját hosszú esztendők óta barátaimnak tartom, egynémely műsoruk (XXI. század) példaértékű, s az ő érdekükben remélem, hogy egy napon felülvizsgálják a mostani HH szereplők listáját.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
sajnos igaza van..

a testbeszéd sokat elárul... Varnus keményen állta a sarat, pedig próbálták alázni...percemberkék próbáltak egy igazi világfit lenyomni..

hááát ez nem ment...
Sztív a mostani részben alulmúlt minden létező szellemi toprongyot, Para-Kovács meg próbálkozik egy zsenivel szembe menni..az sem sikerült..

sajnálom, hogy elmegy, de megértem...

emelt fővel távozik, és ez nem váltható pénzre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
sajnos igaza van..

a testbeszéd sokat elárul... Varnus keményen állta a sarat, pedig próbálták alázni...percemberkék próbáltak egy igazi világfit lenyomni..

hááát ez nem ment...
Sztív a mostani részben alulmúlt minden létező szellemi toprongyot, Para-Kovács meg próbálkozik egy zsenivel szembe menni..az sem sikerült..

sajnálom, hogy elmegy, de megértem...

emelt fővel távozik, és ez nem váltható pénzre.
aremy
hát szerintem is ez a két valaki hát csak valaki.
wagabund
@aremy: ...hát ez az...egyébként Para is egy zseni, csakhát nem képernyőre való.. amióta bakácsot futtatja, azóta mintha csúszna le mellé...
wagabund
nem egészen a címhez tartozik, de a vasárnapi Friderikuszban is történhetett valami, mert olyan furcsán lett vége...

tisztelem a zsenialitását, ezért nem találgatok...meg nincs is értelme...
Főlökött
@wagabund: Van - volt szerencsém személyesen is ismerni :). Számomra igen nyerő volt a modora és szerénysége!
Kevesen ismerik az életét, megpróbáltatásait. Orgona ismeretének mibenlétét, mikor - hol - kitől - mennyi ideig, hogy - milyen körülmények között tanulta mindezt. Egyszerűen fenomenális volt, Tőle - egy orgona bemutatása, orgona tudásának a megmutatása, játéka.
Nagy elme, teljesen mindegy számomra, hogy kinek milyen véleménye van, számomra - saját tapasztalataim alapján az biztos, egy igen tisztelhető személy, személyiségével - közvetlenségével-szerénységével, mondhatni példamutató. Eldumcsizva Vele, repült az idő és egy élmény volt beszélgetni. Főleg amikor odaült a Székesegyház orgonájához és elkezdett játszani. Leírhatatlan volt !

Nekem csak jó véleményem származott, a találkozásainkból. Számomra volt a megtiszteltetés, hogy megismerhettem. Egy igen közvetlen, jó humorú fickó, akivel jó beszélgetni és amit produkál, hát szerintem páratlan, egyedi.
Szerintem kár hogy kevés van, ilyen emberekből !!!
wagabund
@Főlökött: egyetértek!

...akkor még egy adalék a zsenijéhez, mert nem szokott ezzel(sem )dicsekedni...
szóval hosszú évekkel ezelőtt a tengeren túl élt. ott egy magánszemélytől kapott egy lehetőséget, hogy megtanuljon repülni. a (sikeres)vizsga után ugyanettől a személytől kölcsönakapott egy kisrepülőt, mellyel meg is nyert egy helyi verenyt...

azóta sem hallottam erről beszélni...pedig neki még a dicsekvés is jól állna...ugyanis van mire..
Főlökött
@wagabund: + adalék :) Párizsban él több évig, ott tanulta meg az orgona sarkallatosságait, szakavatottaktól - pumpált is mint a meszes - hosszú ideig olyanoknak akik tudtak játszani az orgonán :). Ez még az átkosban történt, amikor behívták a kötelező sorkatonai szolgálatra, de lelépett egy vonaton, elég necces körülmények között jutott el Párizsba, a templomba - az orgonához:).

Szóval egy igen kedvelhető - tisztelhető - szerény egyén, akit öröm megismerni, találkozni Vele! Amit pedig ezen megállapításaim alapján mond, tiszteletben is tartom és el is fogadom véleményét maximálisan, mert több mint valószínűen :))) - 100%-ban - 110%-ban ( :) ) igaz is, a tapasztaltak alapján!
Őrá hallgatok és el is fogadom a véleményét, mivel Őt ismerem, tudom milyen egyedi megbízható egyéniség. Ő már bizonyított, a maga módján, nem is keveset - mindenki számára !
Büszkék lehetünk arra, ami eddig is tett országunkért, hírnevünkért.
Közvetlensége is páratlan, amit mindenki felé sugároz :)

Szóval aki teheti és van rá lehetősége, javaslom ismerje meg, barátkozzon össze Vele, mert különben kihagyhatatlan lehetőséget szalaszt el ! Számomra igen nagy megtiszteltetés ismerni és beszélni is tudtam vele. Orgona játékáról inkább nem tennék említést, mert az páratlan, semmihez nem fogható. Főleg egy székesegyházi orgonán :)
De nem regéleg tovább erről, azt inkább hallani kell-kellene mindenkinek, személyesen - hallhatóan és akkor meg is értjük, hogy miről próbáltam beszélni eddig regélni :)
justhpeter
Sajnálom, hogy már nem látom majd, nekem szimpatikus volt.
Cicamama55
Régen nagyon szerettem nézni, de egy ideje már semmi szórakoztató nincs ebben a műsorban. Pont V Xavér miatt néztem -már amikor szerepelt-, mert számomra ő nagyon szimpatikus, jó a "beszélőkéje", roppant tájékozott, jó a humora, a mellett, hogy kiváló orgona művész. Gálvölgyin és Farkasházyn kívül az összes résztvevőt le kellene cserélni, nagyon erőltetett menetnek érzem a ténykedésüket. A régi csapaton legalább lehetett szórakozni...
aremy
@wagabund: egy szóval ő sem és a steve sem odavaló .mondhatni rontják a színvonalat szerintem.
mariaberta
1:miért vállalt egyáltalán szerepet ebben a műsorban?
2: kik azok, akik nem feleltek meg az ő színvonalának? Talán meg kellene nevezni azokat, akik nem valók ebbe a műsorba
3: Pocsék az új frizurája, ettől nem lesz fiatalabb.
4: Maradjon az orgonánál, abban nagy és utolérhetetlen!
Lepényleső
Ez a műsor sohasem a kifinomult szösszenetekről szólt. Nem hiszem,hogy abban az esetben
lenne-e "népszerű".
egyvandor
A műsornak csak a végébe tudtam bekukkantani de egyből lehetett érezni a feszültséget.
Én két személyre gondolok. Nem mondanám, hogy egyáltalán nem odavalók, de hangsúlyosabban, sokkal tolakodóbban szerepelnek mint amit a műsor elbír.
reseva
Nem a műsor színvonala romlott, a környezet változott. Ezen már nem lehet nevetni. Ezért kénytelenek a résztvevők egymást cikizni, a külvilág helyett, amihez nincs mit hozzátenni.
Ezt a cikizést szerintem majdnem mindegyik kiválóan érti, és maga is jól tűri, frappánsan reagálnak egymásra. Xavér csak eddig bírta, bár eleinte úgy látszott, ő is érti és ügyesen is reagált, aztán hirtelen - én úgy láttam, a politikai nézetek ütközésénél - szakadt el a cérna. Sajnos, ez a jelenség manapság nem ritka.
mariaberta
@reseva: Mert nyilvánvalóvá vált, hogy fideszes, és nem érezte magát, jól a tőle eltérő érdekeltségű szereplők között.
De hát azt nem hiszem, hogy előzőleg nem nézett meg egy hh műsort sem, lehet azt hitte, hogy egy fecske mégis tud nyarat csinálni? /Bár valahol azt mondta azért vállalta a műsorban való részvételt,, mert "kell a pénz"./
Dr. Felipe
Nem fog hiányozni, Bajor Imre annál inkább hiányzik. Olyan így a műsor mint az F1 Senna nélkül volt Imola után.
Eriksson
Úgy gondolom, hogy a műsor szellemisége és a Xavér egyénisége semmiképpen sem kompatibilis. A művész úr egyszerűen nem való a HH-be.
reseva
@mariaberta: Hát igen.Túlértékelte önmagát. Amúgy tényleg értelmes, jó beszélőkéjű. Talán éppen ez vonzotta a nyilvános megszólalási lehetőséghez. De hát, a politikai elfogultság, .. Már mindent megmérgezett. A legszomorúbb csak az, hogy amíg mi egymás torkának ugrunk, azalatt mosolyogva kilopják alólunk az országot.
eugen4402
A műsor után másnap reggel fiam kérdezte tőlem, most ezek tényleg összebalhéztak, vagy csak a megszokott, megrendezett kirakatveszekedés lehetett a fiúk között. Nagyjából azt válaszoltam, amit @reseva tegnap reggeli kommentjében leírt. Tisztelem, becsülöm Xavért, elismerem emberi, művészi nagyságát, viszont az ezzel járó (jogos) érzékenysége nem teszi alkalmassá erre a műsorra (társaságra). Legalább is hosszabb távon nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.