Friderikusz Sándor műsorának legújabb vendége Berki Krisztián volt, ám annyira összevesztek, hogy a műsorvezető egy időre visszavonult a fürdőszobába, hogy megnyugodjon – írta a BorsOnline.

Berki így emlékezett az esetre:

Azzal kritizált, hogy nem adakozom. De nehogy már az a Friderikusz Sándor mondja meg nekem, hogy mikor és kinek adakozzak, akinek van egy villája meg egy penthouse lakása. Egyébként is, ha pénzt ad az ember, azzal csak tüzet olt, a problémát magát sosem oldja meg. Ő nem így gondolta, kiment a szobából, és jobban is tette. Legalább volt egy kis időm arra, hogy aludjak egy picit.

A celeb egyébként mindent összevetve úgy látja, sok a hasonlóság közte és Friderikusz között.

Sándornak már csak azt kellene megtanulnia, hogy változni muszáj. Valamit elért húsz-hu­szonöt éve, de megmaradt azon a szinten, azt próbálja fényezni, polírozni. És azt is meg kell tanulnia, hogy el lehet fogadni mások véleményét. Neki ez nem mindig megy

- mondta.

A Bors hiába próbálta megszólaltatni a másik felet, a műsorvezető sajtóügyeit intéző munkatárs mindössze az alábbit reagálta:

Nincs mit mondania Friderikusz Sándornak . 

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Nehogy már egy vízilóba oltott mamut mondja már meg a Friderikusznak hogy tanulnia kéne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Horizont: tegnap 20:51-re Szerencsére nem vagyunk egyformák. Magyar tv csatornákat leginkább utólag, a Net-en nézek vissza. A "Gyertek át..." -ba is belenéztem. Balázs a hasonmásának, és a saját zacsijának markolászása valahogy nem fogott meg. Viszont, amin szétröhögöm magam az az Édes élet Breki Krisztián sofőrje. Csúcs, aki ezt a karaktert kitalálta.
adrenalink
@Horizont: 18:46-ra Nálunk azért izgi a baráti kör, mert a különböző foglalkozás, nő ideál, foci csapat, kedvenc pia, zenei stílus ellenére is maximálisan elfogadjuk egymást.:-)
adrenalink
@Horizont: és akkor még a politikai nézetet, nem is említettem...
adrenalink
@Horizont: Mostmár egy letisztult "egy mindenkiért, mindenki egyért", és ez megnyugtató.
eszegfu
@Horizont: 18:42 Pontosan! Amit idéztél az a "beharangozója"... szóval ez is jó müsora.
mariaberta
Két Berki Krisztián van. Ez most a vasalt tökű?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.