Az internet egyik pöcegödreként számon tartott 4Chan kivételesen egy igazán jópofa kezdeményezéssel állt elő. Az egyik felhasználó ugyanis felvetette: "mi lenne, ha kiherélnénk az Iszlám Állam képeit azzal, hogy minden propagandafotójukon az arcokat kicserélnénk fürdőkacsákkal"? Az ötlet bejött, az Independent pedig válogatott a legjobb fotók közül.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Azért az ilyen viccelődésekkel nem viccelnék nehogy aztán arcukra robbanjon a mosoly. Nem ismerik eléggé a fanatikusokat , vagy azt gondolják csak film amiket a videókban bemutatnak .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Vicces is ez, amíg a lefejezős bácsik meg nem unják.
varrólány
Azért az ilyen viccelődésekkel nem viccelnék nehogy aztán arcukra robbanjon a mosoly. Nem ismerik eléggé a fanatikusokat , vagy azt gondolják csak film amiket a videókban bemutatnak .
lampa laz
Ezért cserébe a megtorlás már nem lesz ilyen vicces...
Manhattan
Ezt másutt olvastam, de nekem is ez a véleményem : Az Iszlám Államnak nincsenek harcosai, csak gyilkosai! Egy harcos arról ismerszik meg, hogy harcol, és nem a védtelen, fegyvertelen gyengéket öldököl!
Eriksson
@Manhattan: Aztán nem mindegy végkimenetel szempontjából, hogy harcos vagy gyilkos vágja le a fejünket?
Nem szabadna ezekkel a kacsákkal hergelni őket, eléggé idegesek anélkül is.
Manhattan
@Eriksson: Úgy lehet meggyengíteni az Iszlám Államot, ha megalázzák őket, a félelmet csak a humorral lehet elnyomni.
Eriksson
@Manhattan: Valóban? Akkor stand-up dumásokat kellene nekik küldeni, hátha megfulladnak a röhögéstől. :)
Butautáló
Az ISIS tagjait egy dologgal lehet igazán felhergelni! Még a leszart lemenstruált zászlójukról publikált fotónál is jobban! Ha DASH /ejtsd Dáss / -nak hívják. Nem tudom mit jelent, szír barátaimtól tudom!
human
Legjobb lenne szakemberekre bízni, hogy hogyan lehet harcolni nem csak fegyverrel az IÁ ellen. Talán tényleg szükség van ellen propagandára. Hogy az ilyen fotóktól azt gondolná egy terrorista jelölt, hogy inkább nem akar kacsa lenni, mert az gáz? Ezt csak a szakik tudnák megmondani.
csigabiguli
A terror lényege a félelemkeltés... Ahogy olvaslak benneteket, ez itt már bejött nekik.. :-(
Én viszont már is osztom a Facén... :)
csigabiguli
@sokanvagyunk: És erre az válasz, hogy otthon bezárkózol ! Máris elérték a céljukat...
Pedig még el sem kezdődött... Az igazi csak most kezdődik, ... mert beengedtük őket..
karma1
@lampa laz: 16.44-re" Ugyanerre gondoltam en is,... Ezert fog jonni meg par lefejezes, gumikacsanak maszkirozott aldozatokkal...
karma1
@human: Tudod, a fene tudja, leteznek-e "szakemberek" erre a helyzetre? Meg a frissen elobujt rengeteg magyar biztonsagi szakember is homlokegyenest ellentmond egymasnak, hatha ezt meg nemzetkozi szintre is emeljuk?
Egyenileg kene ezt a kerdest kezelni, en ovatos volnek barkit is kikialtani "szakertonek" ebben a kerdesben...
karma1
@csigabiguli: Mit osztasz a Feszen? Mert akik itt ehhez a cikkhez szoltak hozza, azok nagyobb tobbsegben nem f@snak, Olvasd at meg egyszer alaposan a hsz-eket: az emberek itt inkabb figyelmeztetik ezeket a hulyeket, akik gyerekes csinytevessel azt hiszik, megoldottak az IS lerombolasat.
karma1
@Butautáló: Erdekes, amit irsz a "dash"-sel kapcsolatban, szerintem a sziriaiak szlengkent hasznaljak, es perzsa, vagy arab szo lehet, mert angolul meg a szlengben sem jelent semmi kulonoset... (hacsak nem a recepteknel, amikor ha valamihez egy keveset akarsz hozzaadni, akkor "dash of something..." talan a legkozelebbi forditasa egy csipetnel valamivel tobb, kb. egy zoldborsonyi mennyiseget jelent. Hivatalosan pedig kotojelet, gondolatjelet,... Nem akkora durranas...Szerintem tutira az o valamelyik nyelvukon van.
human
@csigabiguli: A terrorizmust tényleg nem véletlen nevezték el terrorizmusnak, azaz megfélemlítésnek. Ha félelmet látnak, akkor győztek és az jó propaganda anyag.
Butautáló
@karma1: Esküszöm megkérdezem a dokit! Érdekes lesz kurdról svédre és aztán magyarra fordítani! :)))
karma1
@Butautáló: Erdemes lenne megkerdezni, valoban, lehet, hogy ez lenne a varazsszo, csak kimondanank es huss! (azonnal le is rohannanak bennunket...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.