Törökországban még van kötelező sorkatonai szolgálat, és természetesen ehhez is, mint minden fontosabb életeseményhez egy színes hagyomány kötődik. A bevonulást megelőző két hétben megkezdődik a mulatozás, szórakozás a leendő katona és az őt búcsúztató barátok…

Forrás: istanbul.blog.hu
Feltöltő: Viruló Negyvenesek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Freewolf: Hahahah... Az enyem rendben van, de ugy latom, a tied emelkedik! Mar megint 1,5 sort kellett ertelmezz es 2 oraba tartott...
silber13
@Freewolf: 8:18-ra: össze-vissza makogás részedről. e keservesen bemagolt közhelyek beteges szajkózása, az elmebetegség csalhatatlan jele.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Freewolf: Szóval szerinted én idegenszívű, kozmopolita, senkiházi és jellemtelen vagyok akit csak befogadott a nemzet? Jájj! És semmi liberálfasiszta,vagy egyszerűen fasiszta? Nem vagy formában.Azt hiszem most nagyon messze mentél!! Ami meg a rendet, fegyelmet hazaszeretetet illeti,nos ezek a szavak a te szádból nagyon hamisan szólnak.
silber13
@teuton: Megteszi a régi csőszök sóspuskája is, napjában 2 alkalommal.!
teuton
@silber13: Hagyd ez a "farkast", csak ugatni tud... Semmire nem vitte az eletben, itt pedig inkognitoban jol kidühöngheti magat. De az is lehet, hogy csak eldugult a bele, mert a szar a szajan jön ki...;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.