Jakupcsek Gabriellát hétfőn rúgták ki az MTVA-tól. A műsorvezető a Ridikül 500. adására készült, de két felvétel között közölték vele, hogy nem számítanak a munkájára.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nekem nem, mert nem nézem a királyi tv adókat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Nekem nem, mert nem nézem a királyi tv adókat !
kutyahűség
Hiányozna, ha volna TV-m, de már régen nincsen. Emlékszeim szerint elég értelmes és kulturált nő volt, de hát az orbáni rezsimben terrorállam van, nem logika. Megfélemlítés ezerrel. Hiába teljesít, dolgozik, nem kell - miért? mert csak.

Ma hallgattam Hofit, az egyik haver ajánlotta. Ez az egyik kedvencem: "Orbán Viktor jött - menedzs ment." és ez valamikor a 90-es években. Jó, mi? :)
verum
Nem nézem egyáltalán a csatornát - de ennek köze nincs ahhoz, hogy mélységesen felháborít, hogy embereket minden indok nélkül kitiltanak.
Sajnálatos, hogy a nem kormánypártiaknál is az a szempont, hogy valakit kedvel, vagy sem -- és a törvényességet ennek rendeli alá.
Ha a többség így véli, akkor ez lesz. Akkor is, ha majd rajta csattan az ostor!
mariaberta
Régi idők szereplője, tehát ismerem, műsorait viszont nem néztem, az egyiket azért mert nem érdekelt, a másikat azért mert többszörösen nem érdekelt.
A műsoraiért pedig annyi gubát vett fel, hogy ha takarékosan bánt a millióival, nem fog éhen halni. Ellentétben sok más rokkant nyugdíjassal, korkedvezményesekkel, akik nem milliókat kaptak, mégis elvettek tőlük néhány ezer forintot, a kormány működésének dicsőségére.
Gabriella,,,, fel a fejjel amíg van!!!
Eriksson
Évtizedek óta röhögcsél jó pénzért. Röhögcséljen most már más is.
Nekem nem fog hiányozni, mint ahogy eddig se hiányzott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.