Napok óta mindenki Zacher doktor interjújáról beszél, amely a köztévében egyenesben ment adásba. A főorvos az alkoholizmusról ejtett szót, miközben több trágárság is elhagyta a száját.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem mocskosszájú, hanem mint Ákosnak és Kövérnek, a saját témájában a "nép nyelvén' kell elmondania amit kiadtak neki. Ő úgy gondolja ez azemberek nyelve.
Amikor ingyenes lett a pálinkafőzés nagyokat hallgatott, pedig az alkoholisták nagy része nem a sörözik vagy borozik, mert az nem elég hatékony...
Ahogy Ákos is tudja, hogy az észak európai országokba kivándorolt magyarok ott bátran szülnek 3-4 gyereket is, mert ott egy anya 5 gyerek mellett is megvalósíthatja minden álmát, mert ott a férfiak is kiveszik a részüket a családi életből.
Nálunk elég egy Kommondor és rend lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.