Közel száz éves az ország legismertebb „tévékertésze”, aki a Facebookon népszerűbb, mint Liptai Claudia, vagy Majka, és a nők sem vetik meg a társaságát. Az évekkel ezelőtti balesete még mindig kísérti.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Szeresse, és szeressék egymást. Mivel ő maga majdnem 100 éves, a hölgy sem lehet mai csirkehús. Nyílván van bennük lelki közös is, ha ilyen jól kijönnek egymással. Csak a legjobbakat! :)
verum
Azért Bálint gazdát nem kellene celebbé alacsonyítani és őszintén remélem, hogy a cikkírónak sem sikerül. Példaképpé kellene tenni és nem percemberkékkel együtt emlegetni.
Nagy tudású, nagy tapasztalatú, egyetemet végzett bölcs ember, aki folyamatosan adja át tudását, amíg módjában van. Sokat megélt, sokat szenvedett és sokat dolgozott, tanult életében. Idős kora ellenére a Facebook-os oldalát és a weboldalát is maga kezeli. Tiszteletre méltó ember és a magánélete senkire nem tartozik.
Aki ebben vájkál, jobban tenné ha helyette inkább képezné magát és tanulna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.