Nem csak Kulka János nem mehetett be vendégként D. Tóth Kriszta műsorába a köztévébe, hanem Gálvölgyi János sem – írja a Blikk.hu.

A közmédia számára nemkívánatos személyek listája régen és ma is az agyakban és a nyelvekben létezik. Legépelt listáról nem tudok. Csak azt tudom, hogy a közelmúltban több kolleginám és kollégám is javasolta, hogy vendégként engem is hívjanak meg a köztévé bizonyos műsoraiba, de erre nemleges választ kaptak

– magyarázta a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Érdemes művész, és hozzátette:  "én ennyit tudok, illetve ennél többet is tudok, de ennyit vállalok. Senkit sem akarok kellemetlen helyzetbe hozni" – mondta Gálvölgyi.

Az MTVA sajtóosztálya így reagált a feketelistás botrányra:

Ahogy azt az MTVA a közelmúltban közleményben is tudatta, a közmédiában semmiféle „tiltó- vagy feketelista” nem létezik.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez is a rákosista idők hozadéka, ,,aki nincs velünk, az nincs is,, azt ki kell hagyni, agyonhallgatni, stb. még jó hogy egyenlőre nem hurcolják el őket a fekete Pobjedák helyett a fekete Audikkal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
Nem kell csodálkozni, rajta kívül még kb. 8 millió magyar is kitiltott, mintha semmi köze nem lenne az országhoz (köztévé), hanem csak egy párthoz (nem kereskedelmi, aki megvehető, hanem párttévé, ami elkötelezett). Hajrá Magyarország, ez is benne van a jobban teljesítünk-ben!
Strong
Van ott elég "tehetség" a művész úr helyett is :-)
példának okáért a Fábry úr...na ő egy nagy tehetség..
papa.49
@Strong: A tökvakarászásban világelső is lehet))))))))))
vitriol
@Strong: az M1 színvonalához épp ő a megfelelő.
Cicamama55
@vitriol: Nem is lenne az baj, ha nem az adófizetők pénzén hadoválna ott össze-vissza, minden igényességet nélkülözve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.