Az Indiai-óceán gyöngyszeme elsősorban a csodálatos tengerpartokra vágyakozó turisták úti célja, de vajon hogyan érzi magát a földi paradicsomban egy hasára is érzékeny utazó? A Maldív­-szigetek-i utazás tervezésénél valószínűleg nagyon kevesek fejében merül fel a sziget, mint gasztroturisztikai célpont, pedig a lélegzetelállítóan szép természeti érték mellett egészen különleges konyhával is találkozhat a szerencsés látogató. A sziget földrajzi elszigeteltségéből fakadóan nem dúskál az ázsiai konyha különlegesen gazdag alapanyag kínálatában, amiben végtelen viszont az utánpótlás az a kókuszdió és a helyben fogott friss tonhal. A sziget nagyüzemi mezőgazdasággal nem rendelkezik, így a maldív konyha alapanyagai jellemzően külföldről kerülnek a séfek pultjaira.

Forrás: otptravel.hu
Feltöltő: kutyulimutyuli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.