A magyar trikolór színeiben pompázó étellel kínálták vendéglátói a Kínában tartózkodó Orbán Viktort.

Az ezt megörökítő fotót a Facebookjára töltötte fel a magyar miniszterelnök.

Piros-fehér-zöld kajával etették Orbánt a kínaiak

Orbán egyébként a magyarok zsenialitásáról, mindent túlélő képességéről tartott kiselőadást Kínában, egy 6000 éves civilizáció örököseinek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Még ilyen bunkó címet. Nem nemzeti színű ebéddel kedveskedtek, hanem piros fehér, zöld kajával etették! Milyen paraszt ad ilyen visszataszító címet egy cikknek? Semmi realitás, süt belőle a rosszindulat! A magyarok viszont zseniálisak, persze itt a magyarokra gondolok és nem azokra akik csak fekély a nemzet testén!
troppauerhumer
@Freewolf:Igaz ,igaz Ványadt Ványadtovics takonynáci..."bunkó"..mintha csak magam mondtam volna ..aki így írta..hehehe..
A helyesírási szótárak szerint a „nemzetiszínű” kifejezést egybe kell írni. Egy, a kokárda történetét feldolgozó szövegben két különböző helyen is különírva fordul elő ez a szó. A különírt változat hibásnak számít-e, vagy esetleg valamilyen rejtett funkciót vagy jelentéstöbbletet hordoz?
A helyesírási szabályzat 107/b. pontja szerint a „nemzetiszínű” melléknevet egybeírjuk. Ugyanilyen alakban található meg a szó a Magyar értelmező kéziszótárban (‘A magyar nemzeti színeket (piros-fehér-zöld) mutató. [ritkán] Más állam nemzeti színeit mutató)’, az Osiris Kiadó Helyesírás című kötetében is.
Ez a "magyarságtudat" kissé szánalmas téma, a legalja nyomik egyetlen önigazolása a főállású magyarnaklevés, akik semmit nem tudnak felmutatni az életükben, mások múltbeli - vélt - sikereire akarnak büszkék lenni..
Sokak válasza arra,hogy ahol a Jobbik nyer,ott nagy a szegénység és a nyomor.
Pedig a szegénységnek nem szinonimája a nácizmus, ahogy a kosz sem.Csak a szellemi nyomornak és lelki kosznak, a tanulatlanságnak,műveletlenségnek,és az érzelmi analfabetizmusnak.
Freewolf
@troppauerhumer: Ha ez így van, miért szólalsz meg?
troppauerhumer
@Freewolf::Tudd,hogy mi tudjuk mi várható ha ilyen teféle nemzetthynáci kultúrtahók kerülnének hatalomra.
Freewolf
Paraszt, személyeskedő liberáltaknyokkal nem beszélek.
Aki megtanul viselkedni, az várhat választ tőlem, a többi ott szórakozzon és azzal, amivel gondolom!
troppauerhumer
@Freewolf: Igen azzal szórakozom a fa...hímvessződdel...,de miért a nyakadon hordod?...amúgy semmi baj vele ,jól mutat rajta,pontosan mutatja ki vagy.))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.