A váratlanul Mexikóba távozó Lagzi Lajcsiék boldogasszonypusztai birtokán nemrég költöztető kamionok jelentek meg – írja a Blikk.hu.

Nem a főbejáraton érkeztek ezek az autók, hanem a ritkán használt, kevésbé szem előtt lévő hátsó kapukon hajtottak be a farm területére. A Blikk szerint egyértelműnek tűnik, hogy Galambosék távoli utazását, adott esetben külföldre költözését készítették elő, csakhogy a furcsa az, hogy erről sem a hatóságot, sem pedig az ügyvédjét nem értesítette.

Ezzel szemben a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott Berényi András, Galambos Lajos egyik ügyvédje, hogy Lagzi Lajcsi egyeztetett a magyar hatóságokkal elutazásuk előtt.

Természetesen bejelentette elutazási szándékát. Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát. A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család.

A Blikket egy olvasó-riporter tájékoztatta arról hétfőn, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a közép-amerikai országba tartó járatra.

Kamu volt az olaszországi vakáció?

Ha a hír igaz, akkor Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Ráadásul Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

A vádat nem ejtették

Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tartóztatták le 2015 szeptemberé­ben. Az asszonyt október elején kiengedték, a zenész pedig január végén szabadult az előzetesből. A vádakat nem ejtették, csupán szabadlábon védekezhetnek.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Állítólag Lajcsi közben jelentkezett. Elmondása szerint az utazást a rendőrséggel egyeztette. 1 hónapot kívánnak kint tölteni, majd hazajön. Szóval 1 hónapig türelmesen vár a rendőrség és mi is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Valaki megadta nekik az egerutat, cserebe, mert nem kopte be ot... Nem lehetett ez maskepp...:o(((

Menjen, kezdjen uj eletet, csak arra vigyazzon, hogy a letrat le ne ejtse a kocsija tetejerol, es ne tartson otthon fegyvert se, mert meg a vegen tarkonlovi sajat magat - persze sajnalatosan veletlenul...:o)
nyanya001
@karma1: Azt hiszem, sosem tudjuk meg s teljes igazságot de még a részigazságot sem.
karma1
@nyanya001: Amit ezzel az uggyel kapcsolatban eddig tudni lehetett, illetve amit elmondtak a plebsznek, az losz@rt sem er - resz- es al-igazsagok, de inkabb hazugsagok...

Ez az eset a tortenelembe ugy fog bevonulni, mint az orbani felemas igazsagszolgaltatas (ami amugy teljesen hianyzik is, csak az az igaz belole, hogy "orbani", de semmi mas) eredmenye...
eugen4402
Szinte látom, ahogy a kamionok lábujjhegyen, az éj leple alatt beosonnak a farmra, és az álmából felriasztott Lakodalom-család sietve kapkodja össze a csirkéket, és egyenként becsomagolva gondosan felrakják a platóra őket. A kert végében a réten már 3 db C-130-as szállítógép várja, hogy a bútorokat is bepakolják. Kár, hogy az egész vízió egy ismeretlen, állítólagos szemtanú elmondásán alapul, mert tűrhető filmet lehetne belőle fabrikálni, a végén Lajcsi fújná az Il silenzio-t a lenyugvó nap fényében...:-)
karma1
@eugen4402: Latom, Te is vizualis vagy, a kerdes csak az, hogy remelem, jo gepre raktak fel a butorokat, nehogy Firenzebe szallitsak mar a nachtkaszlit, mert Mexicovarosban megiscsak jobb helye lesz, rogton a sublod mellett...:o))))

Mar a sok boronddel valo tozgolodes se semmi egy 4 tagu csaladnak...

Nekem meg mar marhara kiverei a biztositekot, hogy Lajcsirol irnak olyat, hogy visszakerul a kepernyore, majd maga Lajcsi mondja, hogy kulfoldre mennek nyaralni, es a rendorseg - aki ilyen esetekben civilruhasokkal orzi a gyanusitottat, hogy kovetni tudjak az utjat - karba tett kezzel nezi, hogy egy "olaszorszagi" kiruccanashoz kamionszam viszik ki a furdorucijukat, napolajat...
Mar csak azt szeretnem tudni, hogy minek nezik a magyar olvasokat ezek a szennylap firkaszok??? Ennyire azert nem retardaltak az olvasok!? Vagy igen?
human
Állítólag Lajcsi közben jelentkezett. Elmondása szerint az utazást a rendőrséggel egyeztette. 1 hónapot kívánnak kint tölteni, majd hazajön. Szóval 1 hónapig türelmesen vár a rendőrség és mi is.
karma1
@human: Vajon Lajcsikank hany evesnek nezi a rendorseget? Vajha mitol rohanna haza, es miert nyilatkozta most hirtelen Lajcsika, hogy egyeztette a rendorseggel ezt az utazast? Es viszont a sajat ugyvedjevel meg nem?
eugen4402
@karma1: Még jó, hogy egyedül vagyok ma itthon, mert akkorát röhögtem, tuti, hogy benéztek volna a kölykök, mert az ablaküvegek is belerezdültek...:-)
Egyébként látod, működik a bulvár-stratégia, néhányan csak ráharapunk az ilyen csábító csalira: kamionok, hátsó kijárat, rejtélyes utazás...és hab a tortán: még kiadatási szerződésünk sincs az Azték Birodalommal. ...Bocs, ez a tegnapi újság volt. :-)))
silber13
@eugen4402: Na igen! A kamionok kerekeire, meg a csirkék lábaira mamuszokat húztak...
human
@karma1: 1 hónap múlva meglátjuk mi lesz.
eugen4402
@silber13: Annyi biztos, hogy settenkedtek a sötétben, erre több szavahihető tanú is megesküszik. Sőt néhány kacsa is a helyszínen tartózkodott megfigyelői minőségben... A fentieket ő mondta tollba.
dr. prédikátor
Egy hónapig marad!!! Na persze azért kellettek a kamionok!!!Szökik a kis geci!!!És pont Mexikóba! blablabla!Én meg fókabébi vagyok!!!
Bercifiu
Ha tiszta lenne, mint született cigó, verné a palávert, s nem sunyi módon szökne a rohadék.
wagabund
a legszebb az lesz, ha jó pár nap múlva a hatóságok a sajtóból fogják megtudni, hogy az ügyfelülk lepattant...
...akkor összecsapják az összes tenyerüket, és vadul csodálkozni fognak...

mi meg csak nézünk ki a fejünkből...
Rumcájsz
Ugyan kinek lépett a lábára derék Lajosunk?

Kié lesz a hátrahagyott vagyon?
perfekt
A szabadság, olyan mint az egészség--megfizethetetlen.Majd ha felébred valami okos rendőr rájön-hogy szinte biztos ,hogy nem kevés pénzt áldozott Lagzi-Laja a szabadságáért-nagy purparlé lesz! Megtudják majd ,hogy Mexico-éa Magyarország között nincs kiadatási egyezmény!
micfild
@Rumcájsz: Ez a legizgalmasabb kérdés... ki az új tulaja a lakóparknak és a birtoknak. Itt van eb elhantolva.
karma1
@Bercifiu: Tevedsz, O nem cigo, hanem felig svab, onnan is a trombita-szeretete...:o)))Nincs ezzel semmi baj, en azt is el tudom kepelni, hogy valaki aljas modon kihasznalta Lajcsi tudatlansagat, hozza nem erteset bizonyos uzleti dolgokhoz, es nem is olyan saros, mint itt sokan hiszik.

Mindenesetre aki azt hiszi, hogy egy honap mulva vissza fog terni a magyar birosag csiki-csuki vizsgalatara (egyszer kiengedem, aztan rakuldom ujra a nyomozokat, majd megint megvadolom, bevonom az utlevelet, stb.), az szerintem kicsit idealista...:o))))
karma1
@micfild: Bizony, bizony,... Viszont akkor sokkal konnyebb lesz felgongyolni utolag a korrupciot, a bunpartolast, a cinkossagot...(Tudod, amikor majd a birosag keri szamon a csurhet a tetteirol... Egyszer mindenkinek szint kell vallania, elobb vagy utobb, de most mar inkabb elobb, ahogy elnezem...)
petike
@dr. prédikátor: kósa20%kupaklala is mexikói bankban gyűjtögeti a 20%-okat. Biztosan azért, mert a svájci frank nem megbízható.
Hofipisti
Az Orbán-időszakok rendőri vezetése Főmester vezetésével már a móri gyilkosságok kapcsán elkezdődött, aztán ... Nem is érdemes sorolni! Mást ne mondjak, mint amit tegnap szegény mozogni is alig tudó, képzetlen, össze-vissza rendelgetett rendőrök (legalább öt őrnagy is a helyszínen!) előadtak a Vezér beszéde alatt a Kecskeméti utcánál, az már maga a kabaré volt. Mikor aztán a rendetlenkedő "Orbánkormánypárti" balfácánnak öt percig könyörgött egy őrnagy, hogy működjön együtt a rendőri intézkedéssel, s ő ne tette, vagy négy rendőr alig bírta megbilincselni. Van mit csodálkozni?
Jankó123
Majd amikor kamionok lopakodó üzemmódban az éj leple alatt Hatvanpusztáról menekítik a családi vagyont, akkor lesz ám igazán szép világ!
:-)))
Desischado
@nyanya001: Ez az én véleményem is. Egyre jobban hiszem, hogy valakinek a tyúkszemére léphetett, és ezért volt az egész cirkusz. Most meg nyilván ultimátumot kapott, hogy vagy lelép végleg, vagy ennél is többel kötheti be.

@micfild: Szerintem is!
eszegfu
Általában, ha valamilyen csalással gyanusitanak valakit, az első dolga rendőrségnek, ill. az ügyészségnek zárolni a bankszámlát (ahogy Simonnál is volt). Egy 5 tagu család 7 éjszakás 9 napos all inclusive ellátással, 4 csillagos szállodában 2.700 eFt körül van, de ez csak az "alja" környéke. Ha 1 hónapig pihennek, akkor ez kb. a 4x-e, azaz 10 millió Ft felett van. Azt feltételezem, hogy valaki "hathatósan" segédkezett ennek az utnak a kivitelezésében, mert ez mégsem egy hajduszoboszlói, vagy beregfürdői kiruccanás. Ugyan kiváncsi vagyok én is, mi lesz ennek az "előzetesben" töltött időnek a folytatása, de tartok tőle: csak egy részét kötik az én orromra is.
micfild
@eugen4402: és megint átkutatták a birtokát... nos.. vagy megnézték mit hagytak itt... de az is lehet, hogy nukleáris tölteteket kerestek.. vagy elbújtatott migráncsokat... vagy bezárt szűzeket... - ha már luxusautót is eldugott római kori kincseket nem találtak.
eugen4402
@micfild: Azt már régen is tudták a bűnüldözők, hogy ha bűnjelet akarnak találni, akkor legjobb, ha visznek magukkal néhányat, eldugják, aztán diadalmasan rátalálnak. Mellesleg a fél Magyarország már Mexikóba emigrált. emlékeztek, 2009-ben Orbánt is egy ottani barátja látta vendégül, és neki alig került pár forintjába...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.