A szkeptikus tévés-politikus jól kiosztotta a Bajor Imrét kezelő Var­gha Zoltán természetgyógyászt, amiből óriási balhé kerekedett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nem lenne homeopatias es termeszetes anyagokkal , vitaminokkal, noveny- zoldseg- es gyumolcs extraktokkal, akkor en minden heten vihetnem a friss viragot a ferjem sirjara.

De szerencsere letezik ilyen gyogyasz, (O maga orvosprofesszor is, de a kutatasait fokent a termeszetes anyagu szerekre, vitaminokra, asvanyokra koncentravlva vegzi, remenytelen eseteket is meggyogyitva.
Ha en megbetegednek, mindent megprobalnek a gyogyulasom erdekeben, es nagyon morcos lennek, ha a fejem folott dontenek el, hogy nem valaszthatom meg magam a sajat gyogyulasom modjat, hanem peldaul beeroltetnenek egy allami korhazba, ahol egy daganattal varhatnek fel evet, amig a hagyomanyos, "orvosi" modszerrel "meggyogyitanak"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.