Az alábbi sorokat mondta Pukli István, a tanárok polgári engedetlenségi akcióját március 30-ára meghirdető Tanítanék Mozgalom egyik vezetője a Népszabadságnak adott interjújában, amely a lap mai számában jelent meg:

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tulajdonkeppen nagyon igaza van... Ha mindenki a sajat szakteruleten maximalisan megtenne azokat a lepeseket, amelyek szuksegesek ahhoz, hogy az a szakma a legtobbet adhassa, akkor igenis ezen kellene elindulni.

Persze, lennenek atfedesek, mert minden mindennel osszefugg: az oktatas az egeszseguggyel, mindenki a kiskereskedelemmel, de ha megtalalnak a kozos pontokat a teruletek vezetoi, akkor egeszen biztosan minden megjavulhatna Magyarorszagon,
Termeszetesen csak azutan, hogy a felkapaszkodott stromanoktol, oligarchaktol visszavettek a jogtalanul ellopott vagyont, keszpenzt, foldeket., es visszatettek ezeket az ertekeket a kozponti koltsegvetesbe.
Alkotmany visszaallitasa az eredeti jogokkal, kotelessegekkel, a birosagok megtisztitasa a "jo elvtarsaktol", es fokent - MINDENHOVA SZAKEMBEREKET.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.