Egyik kiváltó oka a gyomorsavnak a túlzott mennyiségű sav a gyomorban. A túlzott mennyiségű gyomorsav kiváltója lehet a túlzottan cukros étrend, mivel a cukor fogyasztása savat termel. Ismer meg azt a négy módszert, amellyel megszüntetheted a kellemetlen tüneteid. ALMAECET Naponta 1-3 evőkanál almaecet elfogyasztása segít csökkenteni a savasságot a gyomorban. Ez talán nem tűnhet logikusnak, hogy olyat fogyasszunk, ami savanyú, azért, hogy csökkentsük a gyomorsavat. Azonban az almaecet lúgot “termel”, alig keletkezik gyomorsav az emésztésekor. Ez azt jelenti, hogy közömbösíti a savasságot CITROM Egyike a citrom sok hasznos tulajdonságának, hogy segít megszabadulni a gyomorsavtól. A citrom, ugyan úgy, mint az almaecet, lúgképző, még akkor is, ha savanyú az íze. Ezért a citrom is közömbösíti a gyomorban levő savakat. Igyunk egy evőkanál frissen facsart citromlét körülbelül 10 perccel étkezés előtt és ez segíteni fog megelőzni a savas refluxot. GYÖMBÉR Ez a kiváló tulajdonságokkal...

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hát, közömbösíteni nem fogja a sav a savat, de mondjuk pl versenyezhet vele, esetleg fékezheti a savképződést. De ne közömbösítse könyörgöm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.