Mostani szavazásunkban arra keressük a választ, hogy Ön szerint ki kellene-e fizetnie Tímeának munkahelye számára azt a több, mint húszmilliós összeget, amelyet kiadott egy hamisított személyi igazolványnak bedőlve.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egyaltalan nem! A munkahelye meg arra sem volt kepes, hogy min. egy biztonsagi kamerat helyezzen el Timea moge! Ez olyan alapvetoen sulyos hiba, amire nincs mentseg! (Mi lett volna, ha egy fegyveres rablo koveteli a penzt tole, sportszutyovel? Akkor most arrol se lenne semmilyen felvetele a banknak, ami alapjan a rendorseg elindulhatna!)

A masik: a szemelyi VALODI lehetett, csak esetleg lopott, es a szemely volt mas, aki hasznalta!
A computer-generalt fenykepek alapjan max. annyit lehet megallapitani egyertelmuen, hogy milyen szinu a haja, van-e bajusza, szemuvege? , meg hogy no-e vagy ferfi az illeto, oszt jonapot. Talan meg 2 ember sem lett volna elegendo a pontos megallapitasra.)
Ekkora osszeg eseteben a szemelyit el szoktak kerni, - foleg, ha nem azonos a betetessel - es csinalnak rola egy fenymasolatot. Ilyenkor a szamlan levo elerhetosegen (altalaban a mobilon) felhivjak az illeto betetest, es kozlik vele, hogy valaki ki akar venni 20 milliot a szamlajarol. Mar ekkor lebukott volna az illeto. A bejovo telefonhivasokat hangszalagon is rogzitik, telefonszam szerint. Ez is egy ellenorzesi pont lehet, )

Ez a bank egy kalap szart sem er, ha az ugyfel es a dolgozok vedelme szempontjabol nezzuk, akkor mar a parnaciha is biztosabb hely.)

Ami meg elegge megutotte a szememet: ilyen jol all Magyarorszag? De most komolyan: Timea allitasa szerint ez egy annyira mindennapos osszeg, "piti' dolog, hogy nem is gondolnak egy esetleges visszaelesre, csalasra? Most tenyleg, sracok, akkor ki szegeny ma Ma.o.-n? - ezt csak ennek a cikknek az ismereteben kerdezem, valojaban tudom a valaszt.
RonaGyuri
ezek a mostani Timik sorra bedőlnek a hamisításoknak! =))
sokanvagyunk
Kínában a bankvezér így büntet - persze nem tippnek szánom... :)

www.youtube.com/watch?v=Z1YuZfWl_fw
1magyar
Az ország vezetői sem fizetnek meg semmit az elrontott döntéseik után, pedig azok milliárdos veszteségek a sokkal jobban fizető munkájuk után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.