Lyon - A Magyarország-Portugália mérkőzés előtt sokan felkeresték a Szent János Székesegyházat Lyonban, hogy imádkozzanak a magyar csapat sikeréért az esti Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Én nem akarom a továbbjutás árát megfizetni sem stadionban, sem kisvasútban, stb.
36
Inkább imádkozzanak, mint hogy szétverjék a várost.
Aki Én
Szomorú, hogy a foci így összerántja az országot, megbénul Budapest, mindenki imádkozik, miközben egyébként minden romokban, gazdaságunk nincs. Az nem zavar senkit? Szép dolog az eb kijutás, még ha csak a szerencsének köszönhető is a keret bővítés, de biztos, hogy ha ennyi energiánk van, akkor azt erre kell fordítani és nem a boldogulásunkra, gyerekeink jövőjére? Én boldogabb lennék, ha a kormányunk sikerei miatt figyelne ránk a világ és örömködnénk az utcán.
RonaGyuri
@Aki Én: Ilyen már volt! Őfenesége megmondta, hogy számára csak a hatalomban lévők személye volt visszataszító.
Toby
Na, lássátok feleim szümtükkel, mi a lóf@sznak a temérdek stadion, mikor egy ócsó' akciós ima is segíthet és nem kerül milliárdokba nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.