Az esetek többségében magyarul, a legcifrább káromkodások közepette küldik el a búsba a magyar internetezők a DVBBS duó tagjait, akik három magatehetetlen, rettenetes állapotban lévő lányt hagytak az öltözőjükben a Balaton Soundon – írja a hvg.hu.

Július 9-i dátummal került ki az utolsó poszt a DVBBS kanadai együttes Facebook-oldalára, amin egy osztrák bulin készült fényképet osztottak meg. A Balaton Soundon történt eset után, ahol három lányt még a backstage világában jártas dolgozók számára is riasztó állapotban hagytak az öltözőjükben a duó tagjai.

Az utolsó posztjukra lendültek támadásba a magyar kommentelők, akik válogatott káromkodásáradatot zúdítottak a Sound kanadai fellépőire:

A hangnemről mindent elárul, hogy ez a topkomment:

Kurva anyátokat ide többet nem jöttök gecik

Az osztrák buliról is érdeklődnek:

Austriaba is megdugtatok pár droggal elkábított lányt? Okádékok vagytok.

Félreértés:

Végül is a magyar lányok eszméletlenül szépek! Na ők ezt félre értették

Ha nem értenék a tagok:

Akkor itt álljon angolul is! Fucking your mother did not come here anymore motherfuckers

Akit érdekel a többi, itt elolvashatja.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@karma1: Kicsit élénkítsd a sexuális fantáziádat, mit tud kezdeni 2 srác 6 lánnyal! :) Nem beszélve ezekről a divatleszbikus kiscsajokról, akik azzal akarnak kitűnni, hogy smárolnak a barátnőjükkel... Ne gondold amúgy, hogy csak 2 srác volt bent, ilyenkor a "testőrök" is bent vannak és az ajtó előtt is áll jó pár szteroidos manusz. Személyesen láttam, hogy a ribik összeverekedtek azért, hogy ki jusson be a sztárhoz egy kis közös drogozásra, ivászatra, hancúrra... Hidd el, ez nem egyedi eset! Ja és a kiscsajok tudják hová és miért mennek be!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Keresztény.konzervatív értékrend... Mit háborogtok, ti szavaztátok meg!
karma1
@vadnarancs: Na ez most mi vo't? Kedves, ezt ide akartad irni?
vadnarancs
@karma1: A megnyilvánulás, a stílus... Ha nem egy fideszes anyuka ártatlan kábszeres ribanc kislányával történt volna meg, akkor nem történt volna semmi. Most mosdatják a kislányt minden oldalról, hiszen anyuka köztévés. Hányadék egy világ ez...
Szókrakész
Kettőn áll a vásár.

Ez a mai liberális kultúra, értékrend.
karma1
@vadnarancs: Aha... Nekem nem egeszen igy jott le a hir... Akarmi tortent, ezek a lanyok, 6-an nem ezt erdemeltek volna meg. Nem EGY lanyrol van szo, hanem 2 csibesz manusrol, akik ELORE kitervelten, (BARKI lepett volna be az oltozobe) itattak le a lanyokat. Ha valahova 6 fiatal egyutt lep be, azert elsore nem ennek kene tortennie, normalis esetben. Mondjuk a mi idonkben is voltak nagy bulik, en akkor sem mentem be, mert nem voltam trofea (autogram) gyujto, de akinek fontos egy alairas, es bemegy, azert ne ezt kapja.
Sztem itt most fuggetlen minden partallastol, "mosdatastol" a szitu, ez a ket manus alapbol buncselekmenyt kovetett el, ezen akkor sem lehetne vitatkozni, ha csak egy, vagy ket lany megy be az oltozobe, mert ez veluk szemben is buncselekmeny lett volna. Tudtak is a csavok, hogy forro a talaj, huztak is volna el szep kussban, ha a rendorseg nem kapja el oket.
Ne gyertek nekem folyton azzal, hogy "ketton all a vasar", mert itt az egyik fel eleve bunozesre keszult fol. (Ha piacra megy, akkor is tudod, hogy vannak a piacon zsebtolvajok, de azert Te sem lopsz a pultrol, hanem fizetsz az aruert, ha mar a "vasaros" peldat hoztam...:o)))))
Desischado
@karma1: Igazad van, de engem rohadtul érdekelne, hogy MIÉRT ENGEDTÉK EL A FIÚKAT?! Na, ez itt a kérdés!
vadnarancs
@karma1: Egyáltalán nincs bizonyítva, hogy a drog mikor került a ribik szervezetébe. Tudod akik ilyen helyekre járnak, azok tudják, hogy nem szabad idegentől piát elfogadni és nem szabad sehol sem őrizetlenül hagyni a piát. A ribiket senki sem kényszerítette arra, hogy bemenjenek hátra a "hírességekkel"! Tudva lévő, hogy ott a háttérben megy a pia a drog, cumizzák a sztárokat esetleg egy gyors sex. Ezt a kis ribik is biztosan tudják és tudták, kíváncsi lennék a video-felvételekre. Én jó pár hasonló rendezvényen voltam és hidd el, tapasztalatból írom ezeket. Van, hogy megverekednek a ribik azért, hogy ők mehessenek be a sztárokhoz! Ne legyél ennyire naív, Hofit idézem: "Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha b.szogassák!"
vadnarancs
@Desischado: Amennyiben bűncselekmény gyanúja merült volna fel, úgy ki sem engedik az országból őket... Először megállapítják, hogy nem volt dugás, aztán már azt mondják, hogy volt... Még a végén mártírokat csinálnak a drogos ribancokból!
karma1
@Desischado: Nekem tegnap este meg az volt az utolso hir, hogy bilincsben vittek vissza a fiukat a repterrol... Ja, en kozben mar aludtam egyet...:o))))
vadnarancs
@karma1: Saját tapasztalatom is van. Kb. 5 éve engem is begináztak véletlenül. A barátnőmmel voltam egy szórakozóhelyen, a pultnál álltunk, italokat kikértem, majd otthagytam a barátnőmet az italokkal, mondván, hogy kimegyek cigizni meg wc, kb 10 perc. Mire visszaértem, egy vadidegen srác próbált nyomulni a barátnőmre, aki kétségbeesetten keresett a szemével, ugyan mikor érek vissza. Meglátott a srác, mikorra odaértem el is tűnt annak rendje és módja szerint. Én megittam a piámat, persze abban volt a gina. Ugyanis a barátnőm kisüveges italt ivott pohár nélkül, én meg nagy borospohárból boroztam. Egyértelmű, hogy könnyebb volt a pohárba dobnia a cuccot. Kb. 10-15 perc telt el, mikor éreztem, hogy baj van. Azonnal jeleztem a barátnőmnek, taxit hívtam és hazamentünk. Hozzá teszem kb 20 perc telt el, mire kiütött a szer. Másnap enyhe fejfájás, semmi több, se vizeletből, se vérből nem lehet kimutatni. Nos ebből a sztoriból kiderül, ha a lányok gyanút fognak vagy nem lett volna ellenükre, azonnal sikítoztak volna segítségért. Gondolom ez nem történt meg, különben már valaki jelentkezett volna, hogy hallott segítségkérést. Nekem ez a védő sztori ezer sebből vérzik, én úgy gondolom a kiscsajok nagyon is akarták a "bulit". Kíváncsi lennék, mit mutatott ki a vérvétel és a vizelet másnap...
karma1
@vadnarancs: Azert en mintha lattam volna mar a magyar rendorseget rosszul donteni,...Gondolom, azert engedtek el elsosorban a fiukat, mert nemzetkozi ugyrol van szo, es ilyenkor nem lehet tudni, hogy ki kivel van, ki mennyire utheti meg a bokajat a magyar rendorsegnel, mert nem tudni, hogy ez a nevenincs ket kis kocsog kinek a fia-borja?

Szoval, a helyzet mai allasa szerint: ha egy lany bemegy egy hiresseg oltozojebe, szamoljon azzal, hogy megmergezik, leitatjak, megeroszakoljak, megverik, ertekeit elveszik (szamitsunk minden eshetosegre)...
Tehat ha egy vak neni kimegy a piacra, mert akar 2 kilo krumplit meg 3 csirke far-hatat venni, akkor ot ki kell fosztani, mert gyenge, vedtelen, vak, es kulonben is minek megy ilyen veszelyes helyre, hiszen szamolhat azzal, hogy esetleg kiraboljak, leutik, ne adj Isten, maga a kereskedo is atvagja 200 forinttal.
Mert a ket eset analog: mindkettoben van vedtelenseg, es egy masik oldal, aki eleve kihasznalja ezt a vedtelenseget...

Jo ezt tudni...
vadnarancs
@karma1: Autogramosztásnál egy egész tömeg áll ott sorban, és nem 6 "kiválasztott" ribanc megy az öltözőbe. És igen, amiket leírtál, sajnos ha "külön" szobára megy hírességekkel, akkor számítson ezekre! Mint írtam korábban tuti nem először voltak bulizni a kislányok, tehát ezek tudatában is benne voltak!!! A többi meg már csak szerecsenmosdatás...
vadnarancs
@karma1: A vak nénis példád azért nem helyénvaló, mert mint írtam, ezek a lányok önként és dalolva mentek be hátra bulizni. Tudták, hogy bulizni mennek, tudták kikkel és hová mennek, pont ezért mentek be! Hogy előtte mennyit ittak és drogoztak? Az talán már sohasem fog kiderülni... Beszédes lesz a felvétel talán, esetleg a szemtanúk na meg a 2 pali beszámolója...
karma1
@vadnarancs: Oszinten sajnalom, hogy ennek voltal kiteve, Ti viszont szem elott voltatok, es ketten. Meg mindig nem ertem, hogyha egyszerre 6 lany megy be, akkor ki gondol ott elsosorban kefelesre 2 srac altal? Vagy a 6 lany akarta megeroszakolni a 2 sracot?
Mindegy, hosszu ez mar igy, es ha nem lehet kimutatni vizeletbol, akkor a fiuk meg plane tudtak, mit csinalnak, csak berezeltek, amikor meglattak, hogy 3 csaj elajul...
Ha Te is janyka vagy, akkor meg jobban nem ertem, mert azert a lanyok a mai vilagban sem ugy mennek el egy buliba elsosorban, hogy aznap tutira hazacipelnek egy tenyeszbikat, barmi aron...:o))) Nem hiszem, hogy Te vagy a baratnod ilyen kesztetessel mennetek bulizni...:o))
Lehet, csak en vagyok olyan hulye, hogy szeretnem biztonsagban tudni az unokahugaimat, akik fiatalok es szepek, nem szeretnek senki8t sem a potencialis aldozat szerepeben latni.
vadnarancs
@karma1: Kicsit élénkítsd a sexuális fantáziádat, mit tud kezdeni 2 srác 6 lánnyal! :) Nem beszélve ezekről a divatleszbikus kiscsajokról, akik azzal akarnak kitűnni, hogy smárolnak a barátnőjükkel... Ne gondold amúgy, hogy csak 2 srác volt bent, ilyenkor a "testőrök" is bent vannak és az ajtó előtt is áll jó pár szteroidos manusz. Személyesen láttam, hogy a ribik összeverekedtek azért, hogy ki jusson be a sztárhoz egy kis közös drogozásra, ivászatra, hancúrra... Hidd el, ez nem egyedi eset! Ja és a kiscsajok tudják hová és miért mennek be!
Szókrakész
@karma1: Mindegy melyikre írom.
Ha a kanok bűncselekmény gyanújával itt tarthatók, akkor igenis itt tartani őket.
Ne legyen semmilyen külföldi ki kivel van sztori.
karma1
@Szókrakész: Egyezik a veklemenyunk, en csak azt mondtam, hogy lehet, hogy azert engedtek el oket, mert tudod, tolmacs, nemzetkozi jogasz, nemcsak a magyar rendorseg, hanem esetleg Interpol, es gondolom, a magyarok nem akarnak sem plusz koltsegeket, sem egy esetleges fiaskot bevallalni... Van nekik epp eleg csinalnivalojuk...:o)))
Szókrakész
A szülőknek kéne felhomályosítani, másként nevelni a mai fiatalokat.
Ez az ő mulasztásuk.
Nem készítették fel kellőképpen a neolibsibolsi deviáns életstílust preferáló, tömegeket meghülyítő agyament, sátánista életstílus ellen.
Szókrakész
@karma1: Volt egy már egy ír gázolónk is.
Desischado
@karma1: Drágám, most sajnos, Vadnarancsnak van igaza. Az unokahúgaid meg nyilván nem ilyenek, hogy ész nélkül rohanjanak a "sztárok" öltözőjébe, és vedeljenek, mert az a "buli"! Én láthatatlanban is azt mondom, hogy ne hasonlítsd őket ezekhez a libákhoz!
Ami meg az elengedést illeti, abban val"szeg neked van igazad. De mindenképp itt kellett volna őket tartani! A nyakam rá, hogy csesznek mégegyszer visszajönni!
karma1
@Desischado: Mondjuk igazad van, mert ok egyetemistak, es van annyi eszuk, hogy egy bulira nem ezert mennenek el, es valoban kell a szulok felvilagosito munkaja is...
karma1
@Szókrakész: Ahogy emlekszem, azzal sem tudtak tul sok mindent csinalni...Rezesovat is csak azert tudtak leultetni, mert kozel volt, es 4 ember halalaert volt felelos...:o(((
karma1
@vadnarancs: @Desischado: @Szókrakész: Mindannyiotoknak koszonom a beirasotokat, de en meg mindig nem vagyok meggyozve (es meggyozodve) arrol, hogy ma Magyarorszagon - meg szerte a vilagban - leteznek teljesen felelotlen anyak, akik a lanyaiknak nem mondjak meg buli elott, hogy ne akarjanak ratorni egyetlen hiressegre sem, ne akarjanak autogramot, ne akarjanak egy csokos szelfit, es ne akarjanak inni veluk egy pohar piat, mert rohadtul rafazhatnak, a masik oldalon meg a fiuk ugy vannak felkeszitve egy bulira, hogy "edes fiam, annyi not dontsel meg, amennyit birsz, ha kell, akkor narkozd be oket, vagy egyszeruen csak eroszakold meg oket, (fog az menni, mert a lanyok hulyek, es ugyis AZT akarjak) -" szoval ezt a ket polust meg mindig nem tudom elhinni.
Mondom, bocsi, ezt Ti tudjatok jobban, de ezt eleg lelombozva veszem tudomasul...:o(((
vadnarancs
@karma1: Ez egy szélsőséges eset volt, mint írtam azért derült ki, került nyilvánosság elé, mert egy fideszes tv-s anyuka kislánya akadt a horogra. Más különben meg sem említették volna szinte sehol sem. Anyuka nem felelőtlen a kislányával szemben, hanem teljesen meg van vezetve, fogalma sincs, hová engedi el az otthon aranyos édes pici lánykát. Aki persze amint kiér az utcára egyből vagány kislány, pia, drog sex, stb :) Elég megnézni pl a facsén a képeket, már a 12 éves kis ribancok úgy pózolnak, mint a 90-es évek k.rvái. Csöcs kidobva, kacsaszáj a tükör előtt, stb. Innentől kezdve meg igaz a mondás, aki tűzzel játszik...
Desischado
@karma1: Én sem akarom elhinni, de sajnos ez a helyzet, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Vadnarancs sajnos jó írja le a lényeget. De engem is elkeserít, hogy ennyire sekélyes tinik és szülők is vannak, akárcsak téged drágám. Szomorú, de ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.