Egy 20 éves magyar lány a Bónusz Electronic Music Fesz­tiválon ment a színpad mögé a DVBBS zenekarral – írja a Blikk. A koreográfia ugyanaz volt, mint a Balaton Soundon, csak senki sem lett rosszul. A találkozó egy pesti hotelben ért véget.

A lány a lapnak elmondta, barátnőivel az első sorban táncolt, majd a koncert után kiválasztották őket, és bemehettek a fiúkhoz.

Alex és Chris nagyon kedvesek voltak velünk, fotózkodtunk, aztán itallal kínáltak

- mesélte a lány, majd hozzátette, a buli egy pesti luxusszállodában ért véget:

Volt ott minden, de kizárólag azt csináltuk, amihez kedvünk volt. Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

berkabela
annó: -Kisasszony hazakísérhetem?
- Meg hát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ezek a lányok 18 évesek, vagy idősebbek. A 7 közül négyen egyből elmentek. A 3, aki maradt, nem tudni, hogy önszántukból, vagy valami tényleg úgy kiütötte őket, hogy nem voltak képesek tudatosan cselekedni, dönteni. Minden a vallomásuktól függ. Ha tudatuknál voltak, és bevállalták azt, ami esetleg megtörtént, akkor is ott a kérdés: mitől lettek rosszul, amikor nem sokkal korábban még táncoltak és csápoltak a színpad előtt? Egyelőre nem kurváznám le őket, amíg nem tisztázódott egy sor kérdés.

Egy biztos: nagyon nagy a felelőssége a szülőknek, nagyon nem mindegy, hogy a tetteikért felelős, a következményekkel számoló lányokat neveltek-e, akik még tinikorban vannak, és csak pár éve hagyták maguk mögött a gyerekkort. Túl sok élettapasztalatuk nem sok lehet, de nem lehetetlen egy kamaszlányt felkészíteni a felnőttkor felelősségére. Ezzel én is megküzdöttem, mint mindenki más, nekem szerencsém volt. Másnak meg nem biztos.
berkabela
annó: -Kisasszony hazakísérhetem?
- Meg hát!
vadnarancs
Erről beszéltem mindvégig... Karma remélem olvasod ezt is! :)
karma1
@vadnarancs: Akkor meg mindig nem orlunjk egy malomban. Nem abban ketelkedtem, hogy vannak lanyok, akik hatramennek az oltozobe. Vannak koztuk teljesen johiszemuek, es az elso cikknel en vegig azt allitottam, hogy akarmiert is mentek oda, 6-an mentek be egyszerre, mert ugy ereztek magukat biztonsagban, es lehet, hogy ez a 3 hulye liba ivott piat, amit a masik 3 nem, es akik igy mindenfajta bantodas nelkul el tudtak menni.

En akkor is, most is azt kifogasolom, hogy aket srac elment volna teljesen buntetlenul, es egyenlore nincs ellenuk semmifele vademeles, mint annal a cikknel is mobndtam, talan azert, mert nemzetkozi es nyelvi bonyodalmakat okozna a magyar rendorsegnek.
Nem helyeslem a lanyok meggondolatlan tettet sem, de a sracok kifejezetten buncselekmenyt kovettek el azzal, hogy a lanyok italaba kabszert tettek.
Mondjuk allatira nem erdekel mar ez a tema, de mivel megszolitottal, ezert irtam le a velemenyemet.(Es a multkor is ugyanezert).
Tudom, hogy az alkalom szuli a tolvajt, de a lehetoseggel nem muszaj elnie a bunozonek, jelen esetben a ket sunnyogo csavonak. Mert a szamomra ez akkor is buncselekmeny, ha a csajok maguktol setaltak oda.
karma1
@vadnarancs: Egyebkent ez az emlitett cikk is egy kicsit santit: eloszor egy 20 eves lanyrol egyesszamban beszel a firkasz, majd rogton kozli, hogy ott senkinek sem lett baja. (Nana, hogy nem, mert a 20 eves lanynak magatol kellett beszallni a csavok kocsijaba, vagy taxiba, es az o dontese volt, hogy felmegy szobara a csavokkal, vagy sem. De ha eszrevetted, ott nem is volt semmi, amirol egy cikknek kellett volna szuletnie, kizarolag ennek a harmas rosszulletnek a kapcsan kerult szo a csavok viselkedesenek igazolasara, hogy ok tulajdonkeppen 2 foldreszallt angyal. Szoval megvan a velemenyem a mai csajokrol, legalabbis az agyi kepessegeiket illetoleg. (Ha a ket csoka buntetheto is lenne a 3 ajult csaj miatt, akkor ennek a siman hulye kurva 20 eves csajnak a vallomasa alapjan majd szepen el kell engedni oket, mert hat ugye ok olyan jo fiuk.

Szamomra semmit nem jelentett , hogy Benyi Ildiko fideszes-e vagy MSZP-s, a botrany azert robbant ki, mert a lanyokat ajultan talaltak, es akarki a gyerekek anyja, apja, joguk van megtalalni azokat, akik ezt elkovettek a gyerekeik ellen.
Csizmás Kond
A lány azt vallja volt ott minden...tehát mindenki tudja hogy hol hogyan drogoznak de senkit nem érdekel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.