Újabb állításokkal jött elő az a V. T. nevű szökött bűnöző, aki feljelentette Oszter Sándort és társait – írja a hvg.hu.

Oszter és társai ellen azért emeltek vádat, mert egy szökésben lévő bűnözőtől több tízmillió forintot csaltak ki segítségnyújtásért cserébe, legalábbis a hvg.hu cikkében ez volt olvasható. A Story magazin szerint egy V.T. nevű, gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított üzletember adócsalási ügyét próbálta elsimítani Oszter és néhány ügyvéd. Ezért csaltak ki több mint 50 millió forintot a szökésben lévő milliárdostól.

V. T. most újabb vádakkal állt elő – írja a Blikk a Story magazinra hivatkozva. A férfi, aki ellen 2013-ban indult eljárás 51 millió forint értékű jogosulatlan áfa-visszaigénylés miatt, azt állítja, Oszterék már a bírósági szakaszban megfenyegették, hogy ha nem fizet, őt fogják börtönbe juttatni. A férfi tanúvallomása szerint tizenhat alkalommal fizetett is. A vádirat szerint V. T. valójában nem akart bujkálni a hatóságok elől, erre Oszterék biztatták.

Oszter Sándor nem ismeri el az ellene felhozott vádakat , aki ellen több hónapos nyomozás, lehallgatás és házkutatás után emeltek vádat. Mindezt a felesége Facebook-oldalán jelentette be korábban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Mi van, ha az ügy összes szereplőjét becsukják ?
Eriksson
@Szeparepa2: Tesóm, nézz már szét egy kicsit magad körül. Ezren lesznek kapásból, akik veled szemben megcáfolják Oszter feddhetetlenségét.
Aztán visszatérhetünk egy buta és tudatlan emberre, főleg annak arroganciájára.
Eriksson
@Szeparepa2: Lehet, hogy mégis Neked lesz igazad. Kész gyönyörűség amit két keze munkájával összehozott ez a feddhetetlen, páratlanul tehetséges ember.
deluxe.cafeblog.hu/2016/03/04/ebben-a-vadaszkastelyban-nyomorog-oszter-sandor/
sgyuri2003
@Szeparepa2: természetesen oszternek is jár az ártatlanság vélelme. Ellenben az őt megvádoló ember sincs még bírósági szakaszban ezért ez őt is megilleti.
Természetesen vannak bizonyítékok oszter ellen, különben az ügyészség nem vádolta volna meg. Lehallgatták a telefonját és a házkutatáson is is találtak állítólag terhelő bizonyítékot.
Azért azt halkan megkérdezem, hogy a bujkáló adócsaló miért osztert vádolja. Nem téged és nem engem?
sgyuri2003
@Szeparepa2: „A vádlotti védekezés minden pontjában megdőlt!” – mondta a bíró Oszter Sándor ittas vezetési ügyének indoklásában. A színész fellebbez.

A rendőrök kérésére nem fújta meg a szondát, vérvételre vitték, amelynek során FBI-ügynöknek mondta magát. Később számtalan variációval védte magát: nem ivott, nem ő vezetett...

Elitélték.
Mézike
@Szeparepa2: Sajna Oszterrel is ledőlt egy ikon...:-(
wagabund
én úgy tudtam(eddig), hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét...ebből a hírből az derül ki, hogy a holló ezt nem tudta...
Mézike
@Szeparepa2: Az igaz hogy vezetett, de legtöbbnyire úriember módon vitték a balhét, nem pedig megpróbálták kicigánykodni magukat...
Már van jogerős ítélet.
Mézike
@Szeparepa2: Nézd neki nem így kellett volna viselkedni. Mint ismert ember, nekik nagyobb felelősség hogy mikért viselkednek ilyen helyzetekben. :-(
Mézike
@Szeparepa2: Ha nem is a mi korosztályunknak, de az idősebbeknek igenis ikon. mert ők még a Rózsa Sándorral azonosítják... Profi színész aki bárhova hajlik mindig kiteszi magát a nézőknek, nemcsak a színpadon filmekben.
Én úgy vélem, lesz ebből a gengszter sztoriból valami...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.