A nagy lehetőségben hajléktalanokat szerepeltető producer testi és lelki problémákat bocsátott áruba, nem figyelt a személyiségi jogokra, állapította meg az ORTT.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Nem vett rá a lelkem, hogy beletekintsek ebbe a műsorba. Felháborít még a címe is. Főleg, hogy naponta látok hajléktalanokat, a környezetük, körülmények sokkolnak. Nem egyedi (kis csoportos) jelenségként kellene kiragadni ezeket az embereket. Mindenkin, ha keveset is, de segíteni, kezelni a problémájukat.
amnu
Igen ez nem segitség ez csak neki pénz !!!!!!!
Jaj még el is hiszem,hogy jolelkű nem !!!!!!
amnu
" Én jó hivő vagyok ,de majd ha én hazudok Te is hidd el "
amnu
Én nagyon sajnálom öket és ugy érzem minden Magyar polgár aki havi 8o.ooo .-böl él az sajnos nagyon hamar ide juthat és a MÉDIA meg szégylhetné magát hogy ezen csámcsog .Inkább azokhoz csöngetnének be akik egyedül vannak és megszépitenék a napjaikat egy kis beszélgetéssel vagy egy szép zenével vagy egy régi filmel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.