Szerinte az olimpiai pályázat is a rossz kommunikáción bukott el, de elnézést kért mindenkitől, akit megsértett kijelentésével.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Miután egy olimpiát nem egy adott város, vagy település finanszíroz, hanem egy egész ország, talán illenék országosan megkérdezni az embereket! De előtte tisztességes, átlátható költségvetést és terveket bemutatni, indokolni. A költség túllépést viszont a "nyereségből" vissza kell fizetni a nyerteseknek a költségvetésbe. Vagy viselje a többlet költséget az, aki rosszul tervezett, illetve plusz elvárásokat nyújtott be.
quadrocopter
Készül az új Trianon, de csak birkáknak! Visícccccsatok genyók!
coni
Volt egy helyes megállapítása: magyar embernek magyarul kell beszélni. De nem fideszül vagy némethszilárdosan, lenézően.
Nem minden országban vannak teljesen elvágva a Mari nénik, Józsi bácsik az információtól és a való világtól.
adrenalink
Gundi! Akkor szóljál már a főnökeidnek, hogy csendben pihenjenek már addig, míg eldől a 2014-es helyszin.
propeller.hu/itthon/3268469-budapest-2028-uzent-budapesti-olimpiaert-mozgalom
levarosbukta
Gundel meg duguljon el és ássa el magát jó mélyre. Innentől kezdve a lőtéri kutyát sem érdekli hogy mit mond. Hülye voltál komám, legalább vártad volna meg az aláírásgyűjtés végét és az esetleges népszavazást. Most elmehetsz a kínai vasutat propagálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.