Diszkréten lebuzizta Puzsér Róbert kritikust Hajdú Péter az RTL műsorában, illetve már annak előzetesébe is bevágta a csatorna ezt a pillanatot. Puzsér válasza az ügyben legalább ugyanekkora döbbenet.

A balhét az RTL kezdte Sebestyén Balázs ma pénteken újrainduló hírességvetélkedője, a Gyere át! promóciós filmjében, ahol felvillan az alábbi jelenet:

Kiss Ramóna ex-sorozatszínész azt mondja Hajdú Péternek, hogy

Puzsér Róbert

Mire Hajdú Péter azzal felel,

Valami buzi.

Azon már önmagában is nehéz túllendülnünk, hogy egy új műsort ezzel népszerűsíthet az RTL.

"Puzsér Róbert valami buzi" – mondja Hajdú az RTL műsorának reklámjában

Természetesen Puzsért sem kellett félteni, olyan válaszlevelet kanyarított, hogy a Facebook le is tiltotta egy hétre – valószínűleg Hajdú feljelentése nyomán.

Mégsem fosztott meg minket a műtől, amiből – jóérzésű emberek lévén – tényleg csak apró részleteket közölhetünk. Aki szereti a trágár szópárbajokat, itt olvassa el saját felelősségére. Úgy tűnik, az évszázad buzipere van kilátásban.

Valamit félreértesz: igaz, hogy volt köztünk valami, (...) de ez az én számomra nem az érzelmekről szólt. Te bíróságra rángattál, ügyvédek mögül hisztiztél, játszottad a sértett r.bancot (...). Most hozzám menekülsz, de újra elmondom: nem lehet köztünk semmi, nem vagy fontos nekem. Amit akartam, azt már kivettem belőled. (...)  A buziság nem bűn, nem kell sem szégyellni, sem lefojtani. Hiszem, hogy ha egy erős férfira vágysz, előbb-utóbb megadja neked a sors – de az nem én leszek.

(444)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Puzsér Róbert valami buzi" – mondja Hajdú az RTL műsorának reklámjában.

Ok.

Ha felötlik valahol, valamilyen formában hajdu neve, nekem azonnal egy vödör takonyban fürdőző meztelen csiga ugrik be.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
"Puzsér Róbert valami buzi" – mondja Hajdú az RTL műsorának reklámjában.

Ok.

Ha felötlik valahol, valamilyen formában hajdu neve, nekem azonnal egy vödör takonyban fürdőző meztelen csiga ugrik be.
wagabund
Láttam az előző perüket...A bíró végtelen türelemmel hallgatta Puzsér nagyívű gyalázkodását...sajnos az ítéletről lemaradtam...máig nem tudok jóízűen aludni e miatt...

na, most aztán hosszabb perecske következik...
kiscsillag66
Leszokhatnának már az ilyen adok-kapokról. Annyira gusztustalan ez az egész! Most majd a bíróság fogja eldönteni, hogy ki a buzi??? Remélem, hogy a világ ezen is jót röhög.
magyarbakancs
Intelligens egy értelmisége van hazánknak.
újság írói társadalom hát hova sekélyedtek?
Eladott Ország
Hajdú Péter, hogy ha egy pénzéhes gecinek egész életében semmi nem volt szent, akkor ez így is marad. Remélem ez az apróság nem töri meg az életedet és ugyanolyan jó étvággyal fogsz keresztben beállni három mozgássérült parkolóhelyre, mint eddig. Sajnos amíg lesznek emberek (és lesznek mindig), akik hajlandóak a Hajdú ­féle szellemi színvonal képviseletében ország­ világ elé kiállni mindféle elképesztő intimsztorikkal, addig a siránkozó, elhagyott médiapojácának semmi gondja nem lesz. Kata Sarkát, vagy fordítva meg majd kiheveri.
A jelenlegi hatalomnál is jól fekvő, a haza elsőszámú celebpárosa – az irritáló Hajdú és az ő
Sarka – abból az erőlködésből él hosszú évek óta, hogy bármiről ők jussanak a tudományos fantasztikus bulvármédia csinálóinak figyelmébe. Ez olyan jól sikerült nekik, hogy naponta velük volt tele a Habony Művek bulvárfos szárnya, meg a minden más is, ha akartuk, ha nem,
teregették magánéletük gyöngyszemeit a disznók elé. Olyan hihetetlenül jól futott a szekér, hogy Hajdú Péter cége gyárthatta le a közmédiának bagatell negyvenmillió forintért a Magyarország szépe választás élő adását, amihez a szépségversenyt Sarka Kata vezényelte le Rogán Antal feleségével, Cecíliával együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.