A Hentesek középpontjában a hús és a hússal dolgozó ember áll. A hétköznap esténként jelentkező műsor séfje Bereznay Tamás, aki a nézőket is húsimádóvá varázsolja.

A Chili TV új műsora két szereplőre épít: a hentesre és a séfre. A hentes a nyersanyag forrásánál tevékenykedik, ahol még a jószág is látható, elmagyarázva, melyik rész mire való – eközben a helyszínek és alapanyagok révén az ország sokszínűsége is bemutatásra kerül.

A hentes ezután elhoz egy darabot a húsból a Chili TV konyhájába, hogy Bereznay Tamás séffel ínycsiklandó tányérra valót varázsoljon belőle.

Köztudottan húsimádó vagyok, így nem kérdés, hogy mennyire örülök ennek az új műsornak. Úgy gondolom, hogy manapság méltatlanul kevés figyelmet fordítunk a húsokra, azok fajtáira, a felhasználási lehetőségekre. Van mindenkinek egy-két jól megszokott kedvence, pedig igazán ízletes ételeket lehet készíteni olyan húsrészekből is, amelyeket sokaknak eszébe sem jutna kérni a hentesétől

– árulta el a séf.

Hentesek április 10-től minden hétköznap 20:05-től a Chili TV-n!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.