A nyugdíjasokról szóló könyvvel akartam segíteni leváltani a Fideszt – mondta Moldova György az Egyenes Beszédben Rónai Egon kérdésére válaszolva. .. Moldova szerint a pártok most is csak a nyugdíjasok más pártokról alkotott véleményével foglalkoznak. Ózdi látogatásával kapcsolatban az író elmondta: Janiczák Dávid jobbikos polgármester meglepte, mert normálisan lehetett vele beszélgetni. Moldova György frissen megjelent kötetével kapcsolatban elmondta: többen mondták már neki, hogy szomorú a könyv, de ír majd bele pár szőke nős viccet. Az író arról is beszélt, hogy annak az országnak, ahol a legjobb biznisz az idősotthon-működtetés, annak az országnak vége van, Magyarországon pedig ez történt. Ha az isten életben tartott, akkor dolgom is van, az utolsó leheletig csinálom – tette hozzá Moldova György.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Janiczák Dávid jobbikos polgármester meglepte, mert normálisan lehetett vele beszélgetni. "
Ugyanis elfogyott az aznapi kokó...
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat!
Sziszifusz
@durbincs: 14:40
Igazad van ! Moldova György még soha nem írt sikeres könyveket, nem egy elismert író, a Kussuth díj az "smafu".
Bezzeg Bayer Zsolt, ő igen. Ő egy igazi tehetség, aki még az irodalmi Nobel díj elnyerésére is méltó lehetne, ha műveire a világ felfigyelne.
Sziszifusz
@durbincs: 14:54
Az meglep, hogy ön megjelent egy "Botka bálon". Az viszont nem lep meg, hogy a szemüveg amin keresztül a világot látja Orbán Viktor műhelyében készült.
Az a tapasztalata, hogy Moldova György a sátor szélén magányosan üldögélt, az ön elfogulatlanságát és tárgyilagosságát ismerve, vagy igaz, vagy nem.
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.