Vujity Trvtko a Facebookon jelentette be, kivel vezeti jövő héttől az ATV reggeli műsorát.

Alig több mint két hétig volt az ATV-nél Demcsák Zsuzsa, a múlt pénteki furcsa Szanyi Tibor interjú után elváltak útjaik a csatornával.

Megvan Demcsák Zsuzsa utódja

A Blikk kiszúrta, hogy Vujity Tvrtko a Facebook-oldalán jelentette be, ki lesz az új partnere a reggeli Start című műsorban: Bombera Krisztina!

Krisztina profi riporter és műsorvezető, emellett kereken 20 éve vagyunk nagyon jó barátok. Mindemellett ezúton is KÖSZÖNÖM Magyarország egyik legjobb, legprofibb és legbarátibb CSAPATÁNAK, a START szerkesztőinek, műsorvezetőinek és minden munkatársának, hogy közéjük tartozhatunk!

- írta Tvrtko.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Vujity Tvrtko, nem oly rég, még arról nyilatkoztál, hogy nem itt, M.o.-on képzeled el a jövődet, a családdal együtt. Tehát eltipegtél amcsiba, ahonnan villám gyorsan visszahozott...a sors. Majd kikötöttél az ATV.-nél, mint menekülő útvonala több embernek, ne ragozzuk ki-kiknek.
Csak kérdezem...ki az a nem szívesen látott vendég Siklóson, aki eljutott idáig ? Csak kérdezem :) Miért is ? Hogyan is ? Maradjunk annyiban, 'művészet' idáig eljutni.

Szóval ha vannak hátramaradt saraink, ha már visszatipegtünk azért, mert rájöttünk - ott sem kérnek belőllünk - kicsit sem és találtunk egy olyan befogadót - mely a kirugottakat bevállalja, akkor a hallgatás bölcsebb dolog, állítólag...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Megvan a Demcsák utódja? Szóltak már a Lázárnak is?
Pálinkafőző Rézüst
Inkább a Zsuzsi, mint a trutykó...Persze ízlések, meg stb...
maci0427
No Comment ! /ez is... és így sem nézem.../
simmering73
@namihami: Zsuzsi majd a hódmezővásárhelyi kábeltévén fog műsort vezetni.
Kookas
@wagabund: lehet hogy az emilia nem akar a trutykóval dolgozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.