Óriási vitát váltott ki a rajongók körében Hódi Pamela legutóbbi posztja. Ezt a modell valójában egy buzdító posztnak szánta, ám nem ment át az üzenet.

Hódi Pamela terhességével kapcsolatban egy előtte-utána fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán, hogy az őt követő anyukákat figyelmét felhívja arra, hogy anyukaként is lehetnek szexik. A modell szerint ugyanis a genetikát nem lehet kicselezni, de sokat tehetünk azért, hogy kihozzuk magunkból a maximumot – írja a life.hu.

Van amin tudsz és van amin sohasem fogsz tudni változtatni! Egy biztos: ha elfogadod, hogy a tested az évek és főleg a szülés után rendkívül megváltozik, máris nyert ügyed van!A magasságod, az alkatod vagy a genetikád adott, de ennek ellenére számos lehetőséged van olyanná formálni a tested, amilyenné szeretnéd 

- fogalmazott Hódi a Facebook oldalán.

A rajongók azonban nem minden esetben értettek egyet a fotó és az üzenet hitelességét illetően. Pamela ugyanis egy 2014-es és egy 2017-es képet mutatott meg, és mivel Nati 2013-ban született, így nem igazán értik a fotó "előtte-utána" jellegét.

Totàl egyforma nincs kg különbség. Csak annyi hogy a semmiből sztàrt csinàltak belőled és a mű melled meg a szètszolizott bőröd a vàltozàs. Hàt köszi, de ilyen vàltozàsra nem vàgyom. Esztètikai csalàs... Ami termèszetes az a szèp nem a mű...

Szerintem, ami változott: ciciméret, hajszín, bőrszín, smink, frizura, a kép beállítás, az évek száma... Nos, igen, ezen tényleg könnyű így változtatni. Csak épp nem annyira természetes. Szép mindkettő azért.

Nati 2013-ban született, így nem igazán értem, hogy a két szülés utáni képpel mit akarsz reklámozni, a plasztikai sebészedet vagy a sok szolit?

Nagyobb implantátum lett beültetve, és a szája fel lett töltve. Barnább szolis bőr, és sok pénz, hogy így nézzen ki természetesen

Én csak a mellméretben látok különbséget... Ugyanaz a puha, izomtalan alkat.

- írják a kritikus kommentelők.

Forrás: life.hu

Fotó: Facebook/Hódi Palema – hivatalos oldal

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Mindenki rosszul áll a dolgokhoz. Egyszerűen látható, hogy 3 év alatt a photoshop mekkorát fejlődött.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Mindenki rosszul áll a dolgokhoz. Egyszerűen látható, hogy 3 év alatt a photoshop mekkorát fejlődött.
prime777
@prime777: Mármint a csaj nem volt az esetem.:D
Manhattan
Én azon csodálkozom, hogy ez a szép nő hogyan tud azzal a rusnya, okádék Berkivel élni.
Manhattan
@szep napot: Persze, tudom.. A pénz a minden! De, mintha szeretné is Berkit...
maci0427
Menjen el a "Migránsok " a közé a határra és tartson ott egy bemutatót...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.