Az őt ért szexuális zaklatási vádak miatt Peter Pilz, az osztrák parlamentbe jutott Pilz Listája vezetője úgy döntött, hogy visszavonul és lemond mandátumáról - jelentette be a politikus szombati bécsi sajtótájékoztatóján. Pilz korábban a parlamentből frissen kiesett Zöldpárt politikusa volt, s először a zöldek egyik munkatársa vádolta meg zaklatással, majd most azt állítják róla, hogy a 2013-as alpbachi fórumon Pilz megfogdosta az Európai Néppárt egyik munkatársát, és erre tanúk is vannak. A politikus az első esetet kategorikusan visszautasította, most pedig azt mondja, "a legkomolyabban" kell venni az újabb vádakat, de semmi ilyesmire nem emlékszik. "A szigorú előírások ugyanakkor rám is vonatkoznak" - húzta alá Peter Pilz. Mint fogalmazott: a jövőben kívülről kíséri majd figyelemmel és támogatja pártját. Hogy mi lesz az általa alapított és az ő nevét viselő politikai formációról, arra szombat délelőtt egyelőre nem tudott válaszolni. Azt mondta: délután találkozik a pártvezetés,...

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Most ez jött divatba. 15-20-25 éves események kerülnek elő, melyeket már sem pro, sem kontra nem lehet bizonyítani. Ez most már lassan a "mondja maga is" kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok