Hét éve alkot Majka és Majoros Hajnalka „Dundika” egy párt, van két közös gyermekük is. Ennek ellenére a tévés a mai napig retteg a házasságtól. A rapper úgy érzi, ez az ellenállás szülei válására vezethető vissza.

A TV2 műsorvezetője a lokal.hu-nak őszintén vallott:

Valahogy nem tartom olyan fontosnak a házasságot. Nem hiszem, hogy egy papír a csúcsa a szerelemnek meg a boldog jövőnek. Szerintem egy nő ezt mindig fontosabbnak tartja, mint egy férfi. A szüleim elváltak, lehet otthonról hozott dolog, hogy minek nősüljek, ha úgyis elválok egyszer? De meglátjuk, nem zárok ki semmit.

A rapper hozzátette, hogy azért azt nem zárja ki teljesen, hogy egyszer mégis elveszi Hajnit, de szeretné, ha a gyerekei nőnének még addig, hogy élvezni is tudják a lagzit.

Majka ezzel kapcsolatban a lapnak azt mondta:

Ha már lesz lagzi, akkor tuti nagy buli lesz, amiről mindenki hallani fog! De sem magamra, sem Hajnira nem bíznám a dolgot. Majd egy külső céget megbízok, hogy úgy mehessek oda, hogy ne kelljen azzal foglalkoznom, lesz-e elég töltött káposzta vagy diópálinka, csak az legyen a feladatom, hogy macskára igyam magam, és Hajnival boldogok legyünk.

Forrás: lokal.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."nem tartom olyan fontosnak a házasságot. Nem hiszem, hogy egy papír a csúcsa a szerelemnek "...

..." A szüleim elváltak, lehet otthonról hozott dolog, hogy minek nősüljek, ha úgyis elválok egyszer?"...

..."egy nő ezt mindig fontosabbnak tartja, mint egy férfi."...

ez az egész egy süket duma...minden nap, minden percben azt a nőt alázod meg, akire rámászol...vagy esetleg félsz, hogy valamiért válni fogsz, és osztozkodni kell az összeénekelt vagyonkán?...ha válni akarsz, arról nem más tehet..

alázd csak nyugodtan a gyermekeid anyját...ez a korszerű, pont hozzád illő...

amúgy én is hozzájárultam a negyvenhétmilliós kattintáshoz, ami a sikerszámodat jelzi...
colibri
Majka? Ki ez a Majka? ...hogy fennhordja az orrát.. pedig ez a nő két gyereket szült neki és még a nevét is felvette! Nem vagyunk egyformák, én sose tettem volna.
bakegya
A házasság kötésnek a gyerekekre nézve igen is nagy jelentősége van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.