Az már nem jelent újdonságot, hogy a balliberális oldal teljesen másként érzékeli és értékeli a valóságot, mint ahogy az valójában megtörténik. Legutóbb azt bizonygatták, hogy nem lesz állandó be- és áttelepítési mechanizmus, előtte azt, hogy nem lesz kötelező betelepítési kvóta, még korábban pedig azt, hogy az egész migrációs válság csak a Fidesz által híresztelt álprobléma. A szélsőséges liberális párt alelnöke és EP-képviselője szerint egy szó sem igaz a kormányzati kommunikáció állításaiból, miszerint mindenkit be kell engedni Magyarországra, aki Európába érkezik. Szegény Niedermüller hamis állításokkal kényszerül vitázni, hogy cáfolni tudjon valamit, a kormányzati kommunikáció ugyanis nem ezt állítja, hanem azt, hogy a betelepítési mechanizmussal a jövőben folyamatosan érkeznének Magyarországra az újabb és újabb transzportok, és mindenkit kötelesek lennénk befogadni, akiket egy kvótaszám alapján hozzánk rendel az Európai Unió vezetése. Ezt az állandó befogadási mechanizmussá...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@durbincs: Mit akartál nyöszörögni, debil? Rajzold le!
mackoka46
Abszolút érthetetlen, hogy mindenféle csőcseléket orbánc elsikkasztható pénz ellenében betelepít, közben pedig pávatáncolva újjong a napi 2 menekültnek, hogy rájuk hivatkoza százezer milliókat síboljon el az adófizetőktől.
kakaósbögre
tisztességes ember nem olvas prostisrácokat.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál nyöszörögni, debil? Rajzold le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.