A Lungo Drom elnökének szülőfalujában sem tudnak a mai kongresszusról. A szolnoki nyomortelepen utálják a roma politikust. Lungo Drom? Az már megszűnt! – csodálkozott rá a szolnoki Hangya utcában élő, 60 év körüli roma férfi – aki első mondatában még trógernek titulálta Farkas Flórián Lungo Drom-elnököt –, amikor arról kérdeztük: zajlik-e a mozgósítás a helyi cigányok között a miniszterelnöki biztos vezetése alatt álló, a Fidesszel szövetséges érdekvédelmi (ma már inkább a kormánypárt politikai kiszolgálását végző) egyesület mai szolnoki tisztújító kongresszusára.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Designer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem a fidesznek kellene bizonyítania ennek a perui indiánnak,hanem a cigányoknak.Ahogy a cikket olvasom,azok meg inkább utálják.Gondoljunk bele,1600 millió ft-ot szőrén-szálán eltüntetett,amivel a cigányok helyzetén kellett volna javítania.A sajátján sikerült is,merthogy ő luxusban él.Igazi nagy bűvész..Sok ilyen kell a fidesznek.
namihami
Kedves adófizető honfitársaink!
Szeretettel közlöm veletek, hogy bölcs Fideszünk ismét megtalálta a terveinek és céljainak leginkább alkalmas személyt. A neve (dobpergés)...Farkasflóóóóóriiiiii
És egyben azt is a tudomásotokra szeretném hozni, hogy ismét készíthetitek a már egyszer a részére kiutalt 2 milliárd és 1,3 milliárd forintot ismételt felhasználása céljából. Reméljük, hogy az infláció, ami persze nincs, nem fogja a fenti összeg nagyságát minimum a duplájára emelni.
A pénz gazdaságos és eredményes felhasználása, az eddigi tevékenységéhez hasonlatosan, ismételten és tervszerűen, pártunk és Vezérünk odaadó figyelme mellett, garantált. A családtagjai és barátai ezúton is előre köszönik az újabb összegeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.