A Való Világ egykori szereplője, Baukó Éva Facebookon-posztban ír arról, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálták. A posztban nem ír le nevet, az Indexnek telefonon azonban azt mondta, Havas Henrikről van szó.

Baukó pár hónapon át volt a személyi asszisztense Havas Henriknek. Korábban is felvetődött már ez a téma: 2012-ben Dopemannek adott egy interjút, amiben azt állította, hogy Havas Henrik análisan akart vele közösülni.

Baukó az Indexnek azt mondta, hogy a 2011-ben már a Velveten egyszer leközölt történetet azért elevenítette fel ismét, mert hat éve, amikor elmondta, senkit nem érdekelt.

"Tudott róla a testvérem, akinek szinte minden nap elmeséltem, hogy megint zaklatott, a nagymamám, aki fel is hívta, szóval nem volt ez titok. Én az igazat mondtam akkor is, most is, ha be akar perelni, állok elébe. Erre akkoriban sem került sor."

Baukó 5 héten át volt Havas személyi asszisztense, a molesztálások elmondása szerint a munkahelyen történtek. 

️️

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

“Azt ígérte, hogy kifizeti az albérletemet, és anyagilag is támogat, ha a barátnője leszek. Nem nyúlt hozzám soha, fizikálisan nem molesztált, “csak” verbálisan.” Azt állítja, hogy miután sorozatosan nemet mondott Havasnak, a férfi felhagyott a molesztálással, viszont pár nap múlva kirúgta.

Havas Henriket is megkereste az Index, ennyit mondott:

"Ezt Ómolnár találta ki annak idején a Story magazinban, most a Ripostban szedte elő megint, őt kérdezzék, engem ez az egész nem érdekel."

(Index)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga jo Istenkem,... Aki a vv-ben szerepel, azt nem lehet zaklatni, az maga megy a zaklatasert helybe, es bevallalja, hogy a valo vilag osszes szereploje oda-vissza vegigmegy rajta, orszag-vilag szemelattara - mert hat o nagyon hires akar lenni. (Regen eleg volt, ha valaki kiallt a Rakoczi ter sarkara, es szimpla kurvakent, amde nezok nelkul csinalta ugyanezt).
Mi a banatot akar ez a hulye luvnya?
Csak azt ne mondja nekem, hogy lelkileg megviselte a dolog, mert tokonbokom magam...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
42
Felrémlett bennem egy bejátszás.
Valami olyasmi volt, hogy baukó a földön ült egy ajtó előtt, talán egy panel lépcsőházban, és egy nálánál idősebb férfit kérlelt, hogy engedje be magához legalább egy éjszakára, és őt ezért lesz*pja. Hogy egy tv-stáb miként került oda, annak a magyarázatára már nem emlékszem (amit kicsit sem bánok), de azért sokat elárul ez a jelenet erről a nőről.

Viszont ami kiszúrja a szemet, hogy a fidesz sokadszorra játssza el ezt a fajta besározásos játékot.
A vonát nem sikerült lejáratni egy erkölcsi hulladékkal, akkor majd lejáratják havas henriket (amihez szintén egy erkölcsi hulladékot rántottak elő a kalapból), hogy a vonárol írt könyvtől távol tartsanak minél több embert, illetve azt gondolják, ha az író hiteltelenné válik akkor a vonáról festett - valószínűleg pozitív - kép is hiteltelen, hamis.

Most hirtelen egy korábbi erkölcsi hulladék, a börtönviselt zuschlag jutott az eszembe, akit szintén más bemocskolására használtak. Igaz csak addig fényezték, amíg hasznukra volt, aztán kihajították, mint a szemetet.

Mindenesetre, amit már többen is idéztek itt is, baukó, maga nyilatkozta: "de engem sajnos nem molesztált senki." - ami nyilatkozatával rövidre is lehet zárni ezt a történetet.
Innentől kezdve ez már csak egy nemtelen sárdobálás. (na jó, annyira nem nemtelen :)
Nessy
Aki bevállalja a Való Világot, az ne legyen depressziós, és alkoholista egy verbális ajánlattól! Vagy jó kifogás sose árt?
1magyar
@42: Ez jutott eszembe, hogy nem a Baukó mondta, hogy őt nem molesztálta senki?
A kamera előtt meg előadta magát szegény, szerencsétlen, konzervatív nevelésű lánynak.
De nem zaklatták, csak ajánlatot tettek neki szóban.
kukac50
Nem molesztálta senki egyszer azt mondta, most molesztálta,mikor hazudik?
Lehet,hogy örült volna ha ajánlatot tett volna Neki Henrik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.