Az ISA az Nemzetközi Kereskedelmi Sportkamarával együttműködve hirdette ki a győztest. A nyári vizes világbajnokság budapesti óriástoronyugró-központja lett az év sporthelyszíne a nemzetközi sportdíjakat odaítélő International Sports Awards (ISA) döntése alapján. Az ISA az ugyancsak lausanne-i székhelyű Nemzetközi Kereskedelmi Sportkamarával (International Sports Chamber of Commerce – ISCC) együttműködve hirdette ki a győztest. A magyarországi világbajnokág óriástoronyugró-versenyeit a Batthyány térnél kialakított ideiglenes létesítményben bonyolították le, ahol a 20, illetve 27 méterről ugró versenyzők mögött a Parlamentet láthatták a helyszínre kilátogatók, illetve a tévénézők. A vb-k történetében először nem természetes vízbe érkeztek az ugrók, hanem egy épített, ideiglenes medencébe. A szervezők szándéka a helyszín kiválasztásával eleve az volt, hogy a látványos, Budapest legszebb arcát mutató esemény a világ számos pontján keltse fel a figyelmet Magyarország és a...

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@durbincs: Brekegő csak egy szenilis ökör tud annak a díjnak örülni mint te. Hát goooondókozz, mit díjaztak? Hát nem a tornyot te szakadt magyar. A kontra fékes lüke tónik nem értik a jelzést, hogy a Parlament kapta a díjat, nem a torony ami má sehol nincs. Ha Mohácshoz építették volna, senki nem áradozott volna. A Parlamentet meg nem a pohos építette, de 100 éve áll, a kelekótya torony pedig eltűnt, min a fing a fürdőben.
RonaGyuri
A helyszín, mondom a helyszín

az már egy másik kérdés, hogy másoknak ennél sokkal több esze van

Azt írja a ójság, no meg a derék M1 is dicsekszik vele, hogy a „az év sporthelyszíne” díjat kapta a nyári vizes VB „budapesti óriástoronyugró-központja”. Legalább is a derék jó Gyárfásunk erről tájékoztatta az MTI-t.
Hic & nunc visszafogom magamat és nem kezdem el körberöhögni abbéli megjegyzését, hogy „Büszke lehet Magyarország, hogy újabb elismerést kapott ez az örökké emlékezetes, csodálatos sportesemény”.
Külön ki kell emelni, hogy a helyszínt díjazták, ami kétség kívül egyedülálló, hisz kik lehetnének még ilyen gátlástalanok, hogy egy ilyen gyönyörű helyszínt rondítsanak el. Persze díjat kaphatott volna ez is (ahogy maga az egész „beruházás”) a felelőtlen pénzszórás, a gátlástalan lopás és hazudozás, valamint a maga a toronynak nevezett izé a gagyiság kategóriájában is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.