A Jobbik nem határolódik el a lebukott propagandistájától, a balliberális sajtó nevetségesen magyarázkodik. Újabb zaklatási ügy derült ki, Havas Henrikről, a balliberális ikonról - írta a Ripost. Egy 2014-es forgatáson Havas zaklatta, fogdosta Görög Zitát. A TV2-n akkor futó Hal a Tortán című műsorban

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha. Na most azok jelentkezzenek, akiket nem fogdosott meg, de szerették volna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Aha. Na most azok jelentkezzenek, akiket nem fogdosott meg, de szerették volna!
Katalina62
Mindez TV2-ben történt 2014-ben! Miért nem rúgták ki akkor teljes joggal Havast? Mert most innen is látszik, hogy nem a zaklatás miatt van a vesszőfutása!
nevemnick
Egyesekről még nem derült ki ilyen esemény, mivel még hatalmon vannak.
De majd jövőre...
szaboria1
@Katalina62: Ezek a műsorok forgató könyv szerint készülnek.
Eladott Ország
Azért az ország értelmi színvonalát jelzi, hogy 2 hétig csak VV Fanni létezett, most pedig 2 hétig Havas. Mindenki ezen csámcsog, közben meg az egyik legnagyobb ellenzéki pártot a Jobbikot ellehetetlenítette a Fidesz, szétlopják az országot, de ezek a dolgok már természetesek. Ilyen apró dolgokon csámcsog csak a magyar, hogy Havas hátulról meg akart tolni egy alkoholista örömlányt, meg vibrátort adott egy másiknak, de tudtommal egyiket sem erőszakolta meg, gyakorlatilag semmit nem csinált! Még az a szerencse, hogy nem a csúti cigányt fogdosta.
sokanvagyunk
Elcsattanó vagy beígért pofonról egyszer sem írtak...
Peller Anikó
Most jött el az idő, hogy bátorságot merítettem ezen eseményekből és a mindennapi síró, szipogó, önsajnálkozó habi tusomat félretéve bevallom, engem is fogdosott volna a havas.

Nnna, végre elmondhattam ami már olyan régóta nyomta a lelkem és most, hogy egy kis pénzt is kapok érte, most megadtam neki. Kegyelemből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.