A Jobbik nem határolódik el a lebukott propagandistájától, a balliberális sajtó nevetségesen magyarázkodik. Újabb zaklatási ügy derült ki, Havas Henrikről, a balliberális ikonról - írta a Ripost. Egy 2014-es forgatáson Havas zaklatta, fogdosta Görög Zitát. A TV2-n akkor futó Hal a Tortán című műsorban

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha. Na most azok jelentkezzenek, akiket nem fogdosott meg, de szerették volna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Egyesekről még nem derült ki ilyen esemény, mivel még hatalmon vannak.
De majd jövőre...
szaboria1
@Katalina62: Ezek a műsorok forgató könyv szerint készülnek.
Eladott Ország
Azért az ország értelmi színvonalát jelzi, hogy 2 hétig csak VV Fanni létezett, most pedig 2 hétig Havas. Mindenki ezen csámcsog, közben meg az egyik legnagyobb ellenzéki pártot a Jobbikot ellehetetlenítette a Fidesz, szétlopják az országot, de ezek a dolgok már természetesek. Ilyen apró dolgokon csámcsog csak a magyar, hogy Havas hátulról meg akart tolni egy alkoholista örömlányt, meg vibrátort adott egy másiknak, de tudtommal egyiket sem erőszakolta meg, gyakorlatilag semmit nem csinált! Még az a szerencse, hogy nem a csúti cigányt fogdosta.
sokanvagyunk
Elcsattanó vagy beígért pofonról egyszer sem írtak...
Peller Anikó
Most jött el az idő, hogy bátorságot merítettem ezen eseményekből és a mindennapi síró, szipogó, önsajnálkozó habi tusomat félretéve bevallom, engem is fogdosott volna a havas.

Nnna, végre elmondhattam ami már olyan régóta nyomta a lelkem és most, hogy egy kis pénzt is kapok érte, most megadtam neki. Kegyelemből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.