Azt még nem sikerült kideríteni, hogy a Föld lassulása miért erősíti fel a földrengéseket, egyelőre csak a jelenségek együttjárására hívták fel a figyelmet a tudósok.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak egy csepp kutatomunka kellett volna hozza, es kiderult volna, hogy ez valamilyen nem hivatalos tudomanyos lapbol lett eloszedve: Ha utananeztek volna, tudnak, hogy 2010-ben es 11-ben is voltak nagyon komoly foldrengesek - nalunk egy komplett varost tettek tonkre, de akkor volt a 8.1-es japan foldrenges is, 2011-ben... 2006-ban szinten 8.1-es volt a korzetunkben, a 2011-es christchurch-i 6.6-os volt... Tehat NEM 2013-ban kezdodott ez a ciklus, hanem FOLYAMATOSAN tart, es fog is tartani, mert idiotak robbantgatnak a fold alatt, akar bejelentik, akar nem, es a kibanyaszott termeszeti kincsek helyere sokszor nem kerul idejeben - vagy tan sohasem - eleg viz, rengeteg a cavity a foldkeregben, es egyre tobb lesz. Nalunk ezzel magyaraztak a tudosok a drasztikus foldmozgasokat,

Esetleg valamilyen tudomanyos szaklapot linkelnetek?
Csizmás Kond
ez mindig is így szokott lenni...a tudósok nem tudják csak a zujságírók.
wagabund
..."nagyon erős földrengések lesznek 2018-ban, mert lassul a Föld forgása"...
(Nuus)

Anyám...borogass!...
papa.49
Ja a ,,nuus,, szakavatott szakértő !!!
Akkor most az órák is sietnek, ha lassul a föd forgása, korábban lesz reggel )))))))))))))
Szerintem meg aki írta kurva sokat ivott, és lassul a szoba forgása vele )))))))))))
Volt már ilyen élményem, mikor rendesen berúgtunk, velem is forgott a heverő, aztán lassult a forgás, majd megállt )))))))))))))))
Remélem azért a föld nem fog megállni ))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.