Egy sor sikeres török sorozatból, a Szulejmánból, a Tiltott szerelemből, a Seherezádéból álltak össze szereplők a mai időkben játszódó sorozatra, ez a Feriha.

Feriha, az ambiciózus török lány története váltja a Bosszú vagy szerelmet március 6-tól hétköznap délutánonként a TV2 műsorán.

Új sztárparádés török sorozat jön, a Feriha

Országos tévépremierként indul az új török sorozat március 6-án, 16.50-kor a TV2-n. A történet főhőse Feriha, egy fiatal, ambiciózus, de szegény családból származó lány, akinek sikerül bejutnia az egyetemre. Az iskolában azonban gazdagnak adja ki magát, és amikor egymásba szeretnek egy valóban gazdag fiúval, Feriha beleragad saját, hazugságokból szőtt hálójába.

A Feriha főbb szereplőit már ismerhetik a magyar nézők korábbi török sorozatokból. A címszereplőt Hazal Kaya (Tiltott szerelem), édesanyját Vahide Percin (Szulejmán), édesapját Metin Cekmez (Seherezádé, Egy ellopott élet), míg szerelmét Cagatay Ulusoy formálja meg.

A Ferihát alakító Hazal Kaya szinkronhangja Csifó Dorina, szerelmének, Emirnek (Cagatay Ulusoy) Czető Roland kölcsönzi a hangját. További magyar hangok: Bognár Anna, Csuha Lajos, Sallai Nóra, Hermann Lilla.

Feriha – Küzdelmes boldogság március 6-tól megy minden hétköznap 16.50-től a TV2 műsorán.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Alig várjuk már hogy nézhessük a bevert tojást törökösen és jöhet utána a szappanopera 1848-as Metternich változata is.
www.youtube.com/watch?v=B_dE6HPIAJM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.