Az Abirato néven futó francia fotós legnagyobb szerelmei között ott vannak az arab félsziget sivatagai, képein ez a táj tűnik fel a leggyakrabban.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: te lennél a normális viselkedés etalonja??? =))
RonaGyuri
@Shikari: mit tegyek, ha tudatlan bunkóként teszel idióta megjegyzéseket! =))
RonaGyuri
@Shikari: @durbincs: Meg kell állapítsam, hogy félreértelmeztem az arab sivatagi emberekkel kapcsolatos páni félelmetek forrását. Azt feltételezem, hogy ennek forrása a már sokszor okadatolt tudatlanságotok.
Pedig SZÁMOTOKRA valós fenyegetésről van szó; A sivatagi királyság törvényei szerint: a TOLVAJOKNAK LEVÁGJÁK A KEZÉT! =))
RonaGyuri
@Shikari: Te buta bunkó honnan veszed, hogy nekem bármi közöm van az általad libsizgetettekhez? Azok a te dagadt félistened haverjai - mint tudjuk majd 10évig ő volt a legfőbb szövetségük alelnöke!!! =))
RonaGyuri
@Shikari: néztél már tükörben szaros ócska fidesz-komcsi, néha pihenésközben míg lefetyelsz a műveletlen paraszt-suttyó pártitkár-kölök KISZ vezető alfeléből???!! =))
RonaGyuri
@Shikari: ilyen bátran beszélsz az imádott vezéredről!!! Mert ő az bizony az!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.